Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. július 30.: Sok beszédnek sok az alja

Ez a mondás csütörtökön különösen érvényes lesz. A napi horoszkóp szerint minél hosszasabban beszél valaki, mondandójának annál kevesebb lesz a valóságtartalma...

Kos – napi horoszkóp

Kifejezetten aktív és energikus leszel csütörtökön is. Viszont képtelen leszel tolerálni a túl hosszan beszélő embereket. Nem az zavar, hogy nem hagynak szóhoz jutni, hanem, hogy a kályhától kezdik a mondandójukat, és sehogy sem akarnak a végére jutni. Ma csak a lényeget szeretnéd hallani, és semmi többet.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika – napi horoszkóp

Erős a motivációd csütörtökön. Ha dolgozol, ez a lelkesedés kifejezetten jól jön neked. Viszont nem leszel igazán könnyű helyzetben, mert körülötted mindenki csak beszél és beszél. Fontos, hogy ne akkor szólj nekik, amikor teljesen elveszítetted a türelmedet. Az első zavaró jelnél kérd meg őket, hogy máshol beszélgessenek.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek – napi horoszkóp

Minden fontos megbeszélést csütörtökre kellene időzítened. Lehet, hogy most sokkal többet beszél a másik fél, de ha figyelmesen hallgatsz, nagyon sok információt csíphetsz el. Akaratlanul kifecseghet olyasmit is, amit talán nem feltétlenül kellett volna. Persze, mindez rád is legalább ennyire igaz. Épp ezért hagyd, hadd beszéljen a másik!

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák – napi horoszkóp

Csütörtökön meg kell húznod a határokat. Nagyon fontos lenne, hogy tegyél lakatot a szádra, s ehhez a végsőkig tartsd is magadat. Élből kimondhatsz dolgokat, de nem azt éred el vele, amit szeretnél. A másik fél keményebb, határozottabb nálad. A végén te húznád a rövidebbet, ezt meg biztosan nem akarod.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán – napi horoszkóp

Hegyeket tudnál megmozgatni csütörtökön, annyi energiád van. Használd a kreativitásodat, csinálj nap olyasmit, amihez valóban kedvet érzel. Ha pedig bármilyen ötlet pattan ki a fejedből, mindenképpen jegyezd fel, mert a későbbiekben még hasznodra válik. Pozitív kisugárzásoddal most nagyon pozitívan hatsz a környezetedre is.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Ha bármilyen fontos átalakítást kell az otthonodban csinálni, csütörtökön erőt, energiát és kedvet is érzel hozzá. S mivel az energiaszinted is jóval magasabb, mint máskor, viszonylag gyorsan és könnyen végzel a munkával. Azért persze jól tennéd, ha a bútorokat nem egyedül tologatnád a lakásban…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Csütörtökön veszélyes a sok beszéd a horoszkóp szerint

Csütörtökön veszélyes a sok beszéd a horoszkóp szerint Fotó: Getty)

Mérleg – napi horoszkóp

Erős késztetést érzel, hogy valami újat tanulj. Érdemes körbenézned a neten, mert nagyon sok izgalmas online tanfolyamot találsz éppen. Persze, ha közösségben töltenéd az időt, remek felnőtt-táborokat is szerveznek. Most már csak az a kérdés, hogy mihez lenne igazán kedved. Döntsd el!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Legyél óvatos és megfontolt csütörtökön, mert baleset veszélyét jelzik a bolygók. S ez valójában bármi lehet kezdve attól, hogy megcsúszol a lépcsőn és megütöd magad, de könnyen megégetheted a bőrödet a vasalóval, vagy a nyelvedet, ha túl forrót eszel. Szóval figyelem és türelem, ezek a nap jelszavai.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas – napi horoszkóp

Minden okod megvan az optimizmusra, a lelkesedére, kezedre játszanak a bolygók. Viszont, amikor ilyen fantasztikus hangulatban vagy, hajlamos lehetsz túl sokat beszélni, miközben megfeledkezel az aktuális feladatokról. Szóval, ha túl sok az energiád, a pörgést sporttal, mozgással vezesd le.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak – napi horoszkóp

A csütörtök nem a te napod lesz. Pattanásig feszülhetnek az idegeid, mert mindenki folyamatosan pörög, magyaráz körülötted. A nyafogás, a panaszkodás kifejezetten idegesíthet most. A legfontosabb, hogy ne ess az önsajnálat csapdájába. És persze az is lényeges, hogy senkivel se vitatkozz össze.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő – napi horoszkóp

Kifejezetten jó a kedved csütörtökön. Viszont könnyen lelombozódhatsz, mert többen is lehetnek körülötted, akik mindenben csak a bajt, a problémát, a negatívumokat látják. Ne engedd, hogy elszívják a lelkesedésedet. Ők amolyan energiavámpírok, akik belőled élned. Ne add meg nekik ezt a szívességet!

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak – napi horoszkóp

Bármi látszott eddig problémának az életedben, csütörtökön megtalálhatod rá a megoldást. Ma könnyedén ki tudod mondani az érzéseidet, s mind azt, ami belül foglalkoztat téged. S miközben beszélsz, arra is rájössz, hogy valójában te gyártottál a bolhából elefántot. Szóval, nincs nagy baj…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top