nlc.hu
Horoszkóp

Sokat beszélő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek levegővétel nélkül beszélnek

Belőlük tényleg folyik a szó.

Rák

A Rák csillagjegy, mindig, mindent azonnal szeretne elmondani. Mindez természetesen addig nagyon szép és jó, amíg nem tesz közhírré olyan titkokat is, amiket bizalmasan mondtak el neki. Márpedig vele is megesik, hogy olyasmit is elmond, amit jobb lett volna inkább magában tartani. Megesik a legjobbakkal is. Igazi kis pletykafészek.

Csillagjegyek, akik folyamtosan beszélnek

Fotó: Unsplash

Bak

A Bakot jó hallgatni, mert érdekesen és szórakoztatóan mesél, de azért nála is eljön az a pont, mikor sok lesz belőle. A gond, hogy ő egyáltalán nem érzékeli, mikor illene már a többieket is szóhoz engedni. Folyamatosan mondja, megállás nélkül, és az sem izgatja, ha már untat mindenkit.

Ikrek

Az Ikrek nemcsak szeret beszélni, de nagyon profi a kommunikációban. Folyamatos közlési kényszere van, amikor nem tudja kifejezni magát, türelmetlenségében felrobban. Ha véleménye van, annak hangot is ad, a vitákban pedig kitartóan érvel az igaza mellett. Imádja a pletykákat, időnként olyasmit is szeret elmondani, amit nagyon nem kellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top