nlc.hu
Horoszkóp

A legbeszédesebb csillagjegyek

Ezek a legbeszédesebb csillagjegyek

Ők azok, akiknek be nem áll a szájuk, gyakran még olyankor sem, amikor sokkal jobban tennék, ha hallgatnának. Íme a zodiákus szövegládái!

Ugye te is ismersz olyan embereket, akiknek folyton van valami mondanivalójuk és nem is képesek magukban tartani, csak úgy ömlik belőlük a szó… Nos, nagy a valószínűsége, hogy a most következő négy csillagjegy valamelyikében születtek.

Ikrek

Az Ikrek nem egyszerűen sokat beszél, hanem az jelenti számára az egyik legnagyobb kihívást, hogy néha-néha ne beszéljen. Az e jegyben született emberek kiemelkedő kommunikátorok. Az észjárásuk gyors és éles, a kínos csendeket gyakorlatilag nem ismerik és szinte bármilyen témáról képesek beszélni, még olyasmikről is, amikről esetleg nem tudnak sokat. Megoldják. Szinte mindig ők azok, akik uralják és irányítják a diskurzust és bizony gyakran előfordul, hogy nem hagyják szóhoz jutni a beszélgetőpartnerüket. 

Kos 

A Kos jegy szülötteire fokozottan jellemző, hogy ami a szívükön, az a szájukon. Impulzívak, minden körülmények között őszinték és rengeteg mondanivalójuk van. Nem feltétlenül törődnek azzal sem, hogy a hallgatóságukat valójában mennyire érdekli, amiről beszélnek, a közléskényszerük ugyanis annál sokkal erősebb. Ráadásul olyan szuggesztív módon képesek kommunikálni, hogy olykor éppen ezzel keltik fel az érdeklődést a mondandójuk iránt. A viták során pedig a beszélőkéjük különösen felpörög: Kos jegyű vitapartnert inkább senki ne kívánjon magának!

Beszéd

Sokat beszélsz? (Fotó: Getty Images)

Nyilas

A Nyilasok szenvedélyesen szeretnek beszélni, beszélgetni pedig pláne. A legkevésbé sem okoz gondot számukra, ha például hosszabb előadást kell tartaniuk valamiről – ezért is válnak belőlük kiváló tanárok –, de még inkább elemükben érzik magukat akkor, ha másokkal diskurálhatnak. Egy magasröptű, intellektuális csevej számukra maga a földi mennyország. Kifejezetten szeretnek felvágni a tudásukkal és a jól informáltságukkal, ahogy a véleményüket is előszeretettel és igen bőségesen kifejtik, ha kell, ha nem.

Vízöntő

A Vizöntő szülötteinek nem kell ahhoz pódium és széles hallgatóság, hogy beszédet tartsanak: ha akár csak egyetlen partnerrel folytatnak magánbeszélgetést, az is leginkább szónoklatra hasonlít. Jellemző rájuk az újító, világmegváltó hozzáállás, és szent küldetésüknek tartják, hogy  a gondolataikat, felismeréseiket másoknak is átadják. Nem erősségük ugyanakkor, hogy meghallgassák a beszélgetőpartnerüket, hétköznapi témákkal pedig gyakorlatilag esély sincs lekötni a figyelmüket. 

via

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top