Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. február 3. – Hétfőn mindenki csak beszél és beszél

Hétfőn nem lesz könnyű türelmesen meghallgatni a környezetedet, mert mindenki nagyon hosszan mondja a magáét. A horoszkóp szerint ez egy ilyen nap: mindenki csak beszél és beszél...

Kos

Hétfőn nagyon figyelj rá, hogy ne pletykálj ki olyasmit, amihez valójában semmi közöd. Nem lesz könnyű visszafogni magad, mert nagy kedved lesz ma beszélgetni. És most meggondolatlanul kotyoghatsz el bizalmas információkat. Nem kéne kellemetlen helyzetbe sodorni magad.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nem ez a hétfő lesz a kedvenc napod. Igazából rémesen bosszant a többiek folyamatos beszéde, a zsizsegés, ami körülötted zajlik. Nyugalmat szeretnél, de erre nem sok esélyed nyílik ma. S épp ez frusztrálhat a leginkább. Ne lepődj meg, ha estére zsongani fog a fejed.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Hétfőn özönleni fog az információ, s nem lesz könnyű dolgod kitalálni, hogy abból mi az, ami valóban az igazságot rejti. Ne higgy el semmit elsőre, s minden információt ellenőrizz le. Meglepődsz, mennyi fölösleges téma folyik körülötted. Próbálj kimaradni a pletykákból is.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Hétfőn mindenki egyszerre beszél körülötted, amiből te csak a zűrzavart érzékeled. Nem lesz könnyű kezelni a hangzavart, főként, hogy leginkább csendre, nyugalomra vágynál. A telefonod is csöröghet egész nap, ami csak még több zajt és feszültséget okoz benned és körülötted.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Legyél hétfőn nagyon körültekintő, mert elveszíthetsz, elhagyhatsz valami számodra igazán értékes holmit. Szakításra is sor kerülhet, ha elveszíted a tűrőképességedet. Szóval, nem indul könnyen ez a hét, és valójában a folytatás sem ígér érezhető pozitív változásokat. Készülj fel rá előre…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Hétfőn csupa olyan emberbe botlasz, akik idegesítően sokat beszélnek. Eleinte még pufogsz rajtuk, hogy nem hagynak szóhoz jutni téged, aztán viccesre veszed a dolgot, és hagyod, hadd mondják a magukét. Okos döntés! Ennél többet ma tényleg nem tehetsz…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Hétfőn mindenki többet beszél a kelleténél (Fotó: Pixabay)

Mérleg

Hétfőn nagyon gondold meg, kinek mit és hogyan mondasz el. Főként a magánjellegű dolgokról kéne ma hallgatnod. Lehetnek ugyanis olyan emberek körülötted, akik örömmel továbbadják a titkaidat. A mai nap jelmondata: „Csak óvatosan és visszafogottan kommunikálok…”.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Neked valójában nem lesz okod panaszra hétfőn, mert egyszerűen megszáll az ihlet, s olyan rendkívüli ötleteid támadnak, amelyeken magad is meglepődsz. Valójában észre sem veszed a körülötted zajló eseményeket, annyira leköt az inspirációd. Jól teszed, ha lejegyzed ezeket a gondolatokat. Még jól jöhetnek.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Könnyen lehet, valamelyik rokon, közeli ismerős olyasmit terjeszt rólad, aminek nem sok köze van a valósághoz. Ahelyett, hogy nekiugrasz, és számonkéred, inkább próbálj a lehető legnyugodtabb maradni, és szeretettel beszélgetni vele a viselkedéséről. Így könnyebb lesz a dolog végére jutnod.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nagyon szívesen csinálnád a munkádat hétfőn, ha nem zavarna meg mindig valaki. Hol a telefonod cseng, hol valamelyik kollégád kéri a segítségedet, s alig tudsz figyelni a saját feladatodra. Ez egy ilyen nap, valójában a hét további része sem igazán kedvez az elmélyülésnek.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Ne lepődj meg, ha jóval érzelmesebben kommunikálsz hétfőn, mint általában. A Halak jelébe lépő Merkúr teszi, mely eddig téged támogatott a racionális gondolkodásban, mostantól ugyanakkor az érzelmeidre hat. Nem menekülhetsz ellene. Párod boldog lesz, ha végre picit kimutatod, mit is érzel iránta…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nagyon beszédes hangulatba kerülsz hétfőn. Sőt, valójában túlzottan is sokat beszélsz egész nap. Igaz, sokkal jobb a hangulatod, mint az elmúlt héten volt, de azért arra figyelned kéne, hogy ne menj a többiek idegeire. Csak akkor beszélj, ha figyelnek rád, és persze te is hallgasd meg őket.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top