nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik mindent tudnak

Csillagjegyek, akik abban a hitben élnek, hogy mindent tökéletesen tudnak

Ezek a csillagjegyek hajlamosak mindenről úgy gondolni, hogy amit mondanak, tesznek, abban ők a legjobbak.

Ezeknek a csillagjegyeknek meggyőződésük, hogy mindig, mindent jól csinálnak. Időnként nagyon makacsok és rugalmatlanok, de tény és való, hogy mindenben a legjobbra törekszenek.

Ikrek

Ő mindig nagyon elfoglalt, szervez és rohan, intézi az ügyeit. Természetesen tökéletesen. Optimista és jókedvű, de azért ahogy másokat, néha őt is eléri a mélabú, a depresszió. Persze ezt a külvilágnak véletlenül sem mutatná, mert a rosszkedv, a lehangoltság nem fér az imázsába. Csak akkor tudhatsz róla, ha igazán közel állsz a lelkéhez.

Mindent tudó csillagjegyek

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Rák

A Rák rendkívül érzelmes és empatikus csillagjegy. Ha valami zavarja, vagy valami nincs rendben vele, inkább magába zárkózik, és elvonul a külvilág elől. Aztán meg úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben volna, nem kér mások segítségéből, hiszen, mint tudjuk, neki arra semmi szüksége, hiszen mindent jól csinál. Ha nem figyelsz rá eléggé, észre sem veszed, mennyire szenved.

Szűz

A Szűz valójában saját maga legnagyobb ellensége. Meggyőződése ugyanis, hogy mindenkinél mindent jobban tud. A Rákhoz hasonlóan ő is mindig úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, pedig belül sokszor sikítani tudna. Segítséget véletlenül sem kérne, hiszen akkor róla is kiderülnek, hogy mégsem tökéletes. Meggyőződése, hogy egyedül is meg tudja oldani a problémáit. Csak akkor tudhatod, mi zajlik a lelkében, ha igazán közel állsz hozzá.

Skorpió

A Skorpió már-már betegesen óvatos és körültekintő, nagyon nehezen bízik meg bárkiben is. Sosem fogja elárulni el a problémáit egészen addig, amíg rá nem tapintasz, és te ki nem mondod azokat. Gyengeségeit ez a csillagjegy mélyen elrejti, így valójában azt sem tudhatod, sokszor milyen nagyon szenved. Kívülről vidámnak látszik, és úgy tűnik, vele is minden a legnagyobb rendben. Mivel ő is tökéletes, naná, hogy sosem fogja elárulni a valódi érzéseit.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top