nlc.hu
Horoszkóp

Nagy mesélő csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagy mesélők

Sztorijaikkal mindenkit könnyedén a székekhez bilincselnek.

Kos

A Kos számtalan remek sztorival rendelkezik, ami nem is véletlen, hiszen ő folyamatosan gyűjti az érdekes tapasztalatokat. Kíváncsi, merész, bátran kipróbál újabb és újabb dolgokat, szívesen teszi magát próbára, tapasztalataiból pedig mindenkor nagyszerű és igazán tanulságos történetek kerekednek.

Ikrek

Az Ikrek mindig tudja, melyik sztorit kinek és milyen körülmények között mondhatja el. Tőle biztosan nem fogsz olyan történetet hallani, amelyik közben halálra unnád magadat. Sőt. Ő az, aki mindenkor pontosan ráérez, mi az, amire nyitott vagy, amit nagyon szeretnél hallani.

Történetmesélő csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Morsa Images

Oroszlán

Az Oroszlánnál talán senki sem szeret jobban szerepelni. Nemhogy nem esik nehezére kiállni a reflektorfénybe, egyenesen keresi a lehetőséget, hogy ráirányuljon a figyelem. Kiváló a humora, de szívesen dramatizálja és színezgeti is a történeteket. A hallgatósága pedig pontosan ezt imádja benne. Történetei egyszerűen megunhatatlanok.

Mérleg

A Mérleg mindenkor az igazat mondja, ennek ellenére néha kicsit felturbózza, kiszínezi a történeteit, aminek köszönhetően csak még izgalmasabbá és élvezhetőbbé válnak. És éppen ezektől a túlkapásoktól válik a Mérleg annyira bájos és szórakoztató történetmesélővé, amilyen. Valóban élvezet hallgatni őt.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top