nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek szuperereje

Ebben rejlik az egyes csillagjegyek szuperereje

Igen, mindenkinek van szuperereje, mutatjuk, hogy a tiéd mi a csillagjegyed szerint.

Kos: Erő

Kosként a szupererőd maga az erő, hogyha szeretnél valamit abba 100 százalékosan beleállsz és nem nyugszol addig, amíg nem sikerül, addig mész, míg meg nem valósítod.

Bika: Önszeretet

Bikaként imádod az életet és ehhez az életszeretethez az önszeretet is hozzátartozik. Ez egy jó párosítás ahhoz, hogy elégedett és boldog légy. Tudod az értéked és megbecsülöd saját magad.

Ikrek: Kíváncsiság

Ikrekként téged minden érdekel, ez a kíváncsiság és nyitottság, így rengeteg információhoz hozzájutsz, amiket aztán kamatoztatni tudsz.

Rák: Törődés

Rákként szinte beléd van kódolva, hogy figyelsz másokra és a környezetedre. Ezzel egy nagyon kellemes, otthonos közeget teremtesz magad körül, amit mindenki imád.

Oroszlán: Magabiztosság

Oroszlánként számodra alap, hogy bátran kiállsz mások elé és jól, sőt szuperül csinálod, amit csinálsz. Ezzel a kiállással mások számára is igazi példakép vagy.

Csillagjegyek szuperereje

Fotó: Getty Images/MoMo Productions

Szűz: Rendezettség

Szűzként minden rendezett körülötted, a napjaid, a lakásod, a megjelenésed. Mindent átlátsz és rendben tartasz, közben pedig nem hordod magasan az orrod, alázatos vagy.

Mérleg: Harmóniateremtés

Mérlegként a harmóniateremtés koronázatlan királynője vagy királya vagy, oda tudsz figyelni, hogy mindenki jól érezze magát és remek diplomata vagy. Nagy szükség van erre a mai világban.

Skorpió: Végletesség

Skorpióként le mersz menni a fájdalmas dolgok legmélyére, és ezáltal az örömöt is nagyon magas szinten tudod megélni. Ezzel olyan tapasztalatokra teszel szert, amilyenekre mások nem képesek.

Nyilas: Lelkesedés

Nyilasként akkora a lelkesedésed és az optimizmusod, hogy nagyon jó a közeledben lenni és mindig emlékezetes, ha megjelensz valahol.

Bak: Kitartás

Bakként igazi stratéga vagy, aki nem ismer lehetetlent, ehhez természetesen jó adag kitartás is dukál, így bármit képes vagy megvalósítani.

Vízöntő: Szabadság

Vízöntőként nem tűröd a konvenciókat és mersz szabad lenni. Mindig az új felé mész és így a fejlődést képviseled.

Halak: Bizalom

Halakként hatalmas bizalmad van a világban és az emberekben. Ez a bizalom pedig áramlóvá és szabaddá tesz. Mindenki szeretne ilyenné válni, de sokan nem mernek, nem tudnak.

 
(Nyitókép: Getty Images/MoMo Productions)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top