nlc.hu
Horoszkóp

Nagy utazós, nyaralós horoszkóp 2022

Nagy utazós, nyaralós horoszkóp 2022

Az idei nyár utazásra csábít mindenkit. Az égen rendkívül színes események zajlanak, amik mindenkire élénkítően hatnak. Egzotikus és puritán, ötcsillagos és naturista stílusok egyaránt vonzóak lesznek. Ki-ki kedve, pénztárcája és bevállalóssága szerint válogathat a számtalan program közül.

KOS – Utazós, nyaralós horoszkóp

A Kos szülöttek kedvence a nyár. Szeretik a napsütést és a kánikulát, amikor száraz forróság van. Imádnak ujjatlan pólóban, forrónadrágban, bikiniben és papucsban sétálni. A nyári horoszkóp szerint kedvelik a nyári sportokat: szörf, sup, görkorcsolya, tollaslabda, strandröplabda (gyakorlatilag bármi, amiben meg lehet izzadni, de nem tart időben túl sokáig). Vonzzák őket a forró, száraz tájak, ahol nem a zöldnövényzet dominál, hanem a vad természet, ami kihívást jelent.

Idén nyáron: Július 5-ig mindenképpen ütemezzenek be egy hosszabb-rövidebb kiruccanást. Mars a Kosban annyi energiát ad nekik, ami egy kisebb városnak is elegendő lenne. Ezt le kell vezetniük. Máskülönben otthon „törnek-zúznak”. Azt veszik észre, hogy kiesik a kezükből valami vagy levernek valamit, ami tuti, hogy eltörik. Apró sérülés sem kizárt. Kivéve, ha aktív pihenést választanak, ahol sűrű program vár rájuk. Egész nyáron érdemes a Nap energiájával jól feltöltődniük, amiből egész évre tartalékolhatnak.

BIKA – Utazós, nyaralós horoszkóp

A Bika szülöttek nem a hőség miatt szeretik a nyarat, hanem azért, mert egész nap kinn lehetnek a szabadban. Imádják a dombos, zöld területeket, völgyes, apró tavakkal tarkított tájakat, a szántóföldeken legelő tehéncsordákkal (pl.: Alpok, Tirol). A kellemes, egyenletes meleget kedvelik, ami mentes a szélsőségektől (például: túl száraz, túl forró, túl esős, stb.). Odavannak a kulináris élményekért, ami lenyűgöző környezetben a legélvezetesebb számukra.

Idén nyáron: Június 21. és augusztus 10. között érdemes tervezni az utazást. Mindenekelőtt belföldön érezhetik jól magukat. Jó ötlet egy hazai vízpartot megcélozniuk. Amennyiben mégis külföldet választják, kerüljék a túlzásokat: túl hosszú utazás, túl zsúfolt hely, túl sok program, stb. Kényelmes, természetközeli úti célt keressenek! Amennyiben nem sikerül elutazniuk anyagi vagy más okok miatt, ne keseregjenek, mert összejöhet még egy kellemes program augusztus végén! Last minute lehetőség hullhat az ölükbe, ami pont a spontaneitás miatt lesz jó…

IKREK – Utazós, nyaralós horoszkóp

Az Ikrek szülöttek rajonganak az élettel teli helyekért, ahol sok ember fordul meg, és garantáltan történik velük valami új, valami izgalmas. Imádnak vezetni, utazni. Szerencsések, mert őket nem fárasztják ezek. A nyárban azt szeretik a legjobban, hogy szabad levegőn lehetnek, különösen, ha mozog a levegő (enyhe szél). Épp ezért kedvenc nyári sportjaik: vitorlázás, ejtőernyőzés, kerékpározás, vízibiciklizés. Szeretnek fotózni, videózni és ismerkedni új emberekkel, kultúrákkal.

Idén nyáron: Júniusban mehetnékjük lesz. De ekkor elégséges, ha a hétvégéket telerakják változatos programokkal. Koncertek, szabadtéri színházi események, városnézések, nyári sportok kielégítik őket. Júliusban a bolygók szerint jobban foglalkoztatja őket, hogy pénzt keressenek, mint az utazás megtervezése és megszervezése. Nagyot fordul a hozzáállásuk augusztusban. Ekkor muszáj elutazniuk. Máskülönben fogolynak fogják érezni magukat. Augusztus 20-án a Mars belép az Ikrekbe. Ha ekkor sem mozdulnak ki, tuti, hogy ki fognak borulni, és világvége hangulatba esnek.

RÁK – Utazós, nyaralós horoszkóp

A Rák szülöttek számára a nyár elengedhetetlen „kelléke” a víz. Mindegy, hogy tenger, tó, folyó vagy más élő víz. Az se baj, ha mesterséges tó vagy medence van a közelben, csak víz legyen! Kedvelik a sok zöldet, kevés hegy, lankás dombok is lehetnek. Imádják a nyarat, különösen a nyári frissítő záporokat. Szeretnek megázni. Mivel alapvetően romantikus beállítottságúak, sóvárognak mindenféle romantikus program iránt. Pl.: lovaskocsizás, naplemente fotózás, gyertyafényes vacsora egy vízparti teraszon.

Idén nyáron: Sok baráti meghívást fognak kapni ezen a nyáron. A bőség zavara fejfájást okozhat, mert nem akarnak senkit megbántani. Ráadásul kedvük is van mindhez. Pont ezek miatt elengedhetetlen, hogy egy naptárban vezessék a programokat. Egyben, és nem többen! Ebbe ne csak az utazásokat, kirándulásokat, közös strandolásokat írják be, hanem a koncert lehetőségeket is! És ne essenek kétségbe, ha új és új ötletek jönnek! Augusztus 10-ig a bolygók csupa kellemes élményt mutatnak. Utána le kellene lassulniuk és többet pihenni, mert a nyár végére „telítődnek”…

Szív alakú sziget

Szív-sziget (fotó: Pixabay)

OROSZLÁN – Utazós, nyaralós horoszkóp

Az Oroszlán szülöttek lételeme a meleg. Ők napelemmel működnek szó szerint és átvitt értelemben is. Akkor élénkek, ha állandóan süt a Nap. Vonzódnak a fővárosokhoz, és minden olyan helyhez, ami valaminek a középpontja. Imádják a lüktetést és az életet. Számukra tökéletes kikapcsolódás egy fárasztó városnézés és utána egy pezsgős vacsora. Nem fognak nemet mondani raftingra, hegyi rally-ra, terep segway-re sem. Emellett vonzzák az egzotikus tájak is.

Idén nyáron: Ha mernek őszinték lenni magukkal, akkor belátják, hogy a nyár első felében nem a nyaralás élvez elsőbbséget náluk. Bizonytalan a karrierjük alakulása, a munkahelyi pozíciójuk és/vagy a főnökük személye. Ott akarnak lenni a tűz közelében. Igazuk van. A bolygók szerint lazítani, pihenni majd július 22. után, sőt augusztus 20-tól tudnak igazán. Előtte fejben nem tudnak elszakadni a munkától. Ezt nem szabad a szemükre vetni. És saját magukat is feleslegesen szapulnák. Amennyiben ennek tudatában alakítják a nyarukat, sokkal szebbé teszik a szabadságot.

SZŰZ – Utazós, nyaralós horoszkóp

A Szűz szülöttek nem kedvelik a zsúfolt helyeket és az izzadt emberek közelségét. A strandot nagy ívben elkerülik. Jobban szeretik a rendezett, tiszta városokat kiskertekkel, a hegyeket, a szépen megművelt területeket, gabonamezőket. Kedvelik a szolid, városhoz közeli üdülőövezeteket, horgász tavakat, amik mentesek a hivalkodó épületektől. Inkább mennek egy puritán vendéglőbe, mint egy felkapott kirándulóhelyre, ha az előbbi tiszta. Szeretik előre megtervezni az utazásuk minden apró részletét.

Idén nyáron: A Szüzek nem szeretik a váratlan helyzeteket. De idén kár lenne kihagyniuk azt a lehetőséget, ami augusztus elején jön. Augusztus 2-án együtt fog állni a Mars és az Uránusz, ami külföldi utazás esélyét szimbolizálja. Persze erőltetni semmit sem lehet. De szinte biztos, hogy utólag sajnálni fogják, ha nem mennek. Ettől függetlenül egészen augusztus 20-ig kedvező csillagzat alatt utazhatnak. Legyen szó kulturális eseményről, ismeretterjesztő táborról, csendes elvonulásról. Augusztus 20-tól figyelmük a jövőjük magalapozására terelődik…

MÉRLEG – Utazós, nyaralós horoszkóp

A Mérleg szülöttek kedvelik a nyarat, ha nincs kánikula és ha enyhe szellő fúj. Imádnak a természetben lenni, különösen, ha a levegő virágillattal teli. Kedvencük a vadregényes környezet, ami időutazásra hajlamosít. Pl. a várpaloták parkjai szökőkutakkal és hatalmas rózsabokrokkal. Szeretnek utazni: ínyenc-utazás étteremkalauzzal, romantikus vacsora reneszánsz kastélyokban, stb. Körutazások is vonzzák őket: pl. „orgonazenei körutazás”, vagy „freskók Dél-Európában körutazás”.

Idén nyáron: Június 13. és július 18. között vagy augusztus 20. után a legjobb utaznia a Mérlegeknek. Akkor sincs baj, ha nem tudják pont erre az intervallumra időzíteni a nyaralásukat. Egyébként bajban lesznek, mert szinte egész nyáron több opció közül kell választaniuk. Olykor sürgetve érzik magukat, amitől begörcsölnek és lefagynak. Ez semmiképpen sem segíti őket abban, hogy válasszanak. Vagyis mindenáron kerüljék a szorongatottságot okozó szituációkat! Megtehetik, hogy időt kérnek, és javasolják, hogy térjenek vissza a kérdésre pár nappal később.

SKORPIÓ – Utazós, nyaralós horoszkóp

A Skorpió szülötteknek olyan nyaralás való, ami extrém, szokatlan élményeket „ígér”. Nem félnek a fájdalomtól. Egy fajta „kamikaze” életet élnek: a „Mindent vagy semmit” elvet működtetik életük minden területén. Emiatt testhezálló a számukra az összes ún. túlélő túra, a stoppolásos közlekedés vagy pl. egy kirándulás egy tűzhányó tetejére. Emellett szeretik a termálvizeket, a magas hegyi tavakat, és a krátertavakat is. A nyarat akkor kedvelik, ha párás, esős, zivataros az idő villámokkal tűzdelve.

Idén nyáron: Mindenképpen vízparti célpontot keressenek, ha töltődni akarnak. A legkedvezőbb bolygóállások június 21. és augusztus 10. között van. Az égi folyamatok figyelmeztetést küldenek, mert az utazáson kívül lesznek kiadásaik. Nem kérdés, hogy nem akarnak büntetést fizetni. Vagyis prioritást kell állítaniuk és a nyaralás nem élvez elsőbbséget. Bosszankodásra nincs okuk, mert ha le kell mondaniuk az utazást, bekapcsol a kreativitásuk és találnak ismerőst. Ő lehet a megmentő, aki a flancos, drága út helyett szinte teljesen ingyenes lehetőséget biztosít nekik…

Bőrönd

Utazásra készen! (fotó: Pixabay)

NYILAS – Utazós, nyaralós horoszkóp

A Nyilas szülötteknek óriási térre van szükségük. Elengedhetetlen a panoráma vagy legalább az óriási kukorica-, repce- vagy napraforgótábla. Imádják a grandiózus, lenyűgöző tájakat: Himalája, Grand Canyon, óceánok, stb. Kedvelik a nyarat, amennyiben nem unalmas, nem egyforma az időjárás, hanem változékony, változatos. Törekszenek rá, hogy „nagy durranás” legyen a nyaralás, máskülönben nem képesek jól érezni magukat. Például: világ körüli út, körutazások, „minél messzebbre, annál jobb”…

Idén nyáron: Előbb pénzt kell gyűjteniük, csak utána indulnak el. Mivel utálnak kicsinyeskedni (pláne a nyaralás alatt), egy nagyobb összeg birtokában ülnek fel a repülőre vagy a vonatra. A kényelmet meg kell fizetni. Mind az úton, mind a szálláson. Július 19-től bármikor mehetnek. Kedvezőek a bolygóállások. Akkor is, ha lesznek akadályok. Szerencsére képesek kalandnak felfogni, ha másik pályaudvarról indul a vonat, vagy a szálláson derül ki, hogy dupla foglalás történt. A derűs hozzáállásuk ajándéka jobb körülmények, magasabb kategória.

BAK – Utazós, nyaralós horoszkóp

A Bak szülötteket elementáris erővel vonzzák a magashegységek, a sziklák, a barlangok, a fjordok, a gleccserek, a tűlevelű erdők, és az északi, hideg, kihalt tájak. Nem igazán kedvelik a nyarat. Jobban szeretik, ha hűvös, nedves, tartósan esős az időjárás. Kedvenc időtöltésük a múzeumlátogatás, a kamarazenei koncertek, az ásványok gyűjtése és rendszerezése, a hegymászás, a munka és a rendrakás. Nyáron is szívesen űznének téli sportot. Ha lehet, inkább síelnek, falat másznak, mint napoznak.

Idén nyáron: Július 5-én a Mars jegyváltása kedvezően hat a Bakokra. Innentől életkedvük és vállalkozó szellemük felélénkül, és sokkal könnyebben rávehetők olyasmire, amire korábban nem. De most is szükségük van időre, hogy tervezhessenek, szervezhessenek. Nem szabad őket olyan helyzetbe hozni, hogy azonnal pakolniuk kelljen, mert másnap hajnalban indulás. Bár az lenne az igazi fejlődés, ha ilyesmire hajlandóak lennének. Júliusban valaki nagy hatással lesz rájuk. Talán az illető kedvéért átlépik saját határaikat. Ha megteszik, nem fogják megbánni.

VÍZÖNTŐ – Utazós, nyaralós horoszkóp

A Vízöntő szülöttek semmit, a nyaralást sem a megszokott helyszínen élvezik. Sokkal inkább jó nekik például a gejzírek közelében. Akkor kedvelik a nyarat, ha hirtelen időjárás-változások tarkítják: heves záporok, zivatarok, villámlás, jégeső, erős szél. Keresik az adrenalin löketet: a műrepülést, a sárkányrepülést. Nemcsak szellemileg, de fizikailag is mozgékonyak, ezért kedvenc sportjaik: a tollaslabda, kosárlabda, az ejtőernyős ugrás, sportrepülés, toronyugrás.

Idén nyáron: Június 13. után menjenek nyaralni. Vagy még jobb augusztus 20. után. De bajban lesznek, mert minimum két lehetőség közül kell választaniuk. Az még nagyobb baj, hogy nem tudnak mindkét helyen ott lenni. Pedig jobbnál jobb programok várják őket: mountain-bike-kal a Mont Blanc-ra, vitorlázórepülővel a Balaton körül. Mielőtt bosszankodnának, nézzenek utána, hogy mi az, ami a nyár vége után is elérhető! Biztos, hogy lesznek olyan sportok, események, amelyek nem szorosan vagy kizárólag nyáron űzhetőek. A Mars jövő március végéig segít nekik…

HALAK – Utazós, nyaralós horoszkóp

A Halak szülöttek rajonganak a szigetekért, az óceánért, a víz alatti tájakért és a tavas vidékekért. Nem bánják, ha nem süt ezerrel a Nap, hanem változékony, kissé esős az időjárás, és olykor szemerkél az eső. Sportok közül a vízi sportokat kedvelik. Minden jöhet, amit vízben lehet csinálni: úszás, vízilabda, vízi balett, vízi foci és a vízi aerobik. Nyaraláskor szeretik az elvarázsolt helyeket felkeresni, ahol ún. meditatív utazást tehetnek: pl. egy ashramba, egyedül, vagy kettesben egy lakatlan szigetre.

Idén nyáron: Az egész nyaruk mozgalmas lesz. Szinte folyton úton lesznek, ha akarnak. Elengedhetetlen, hogy ne mások kedvéért menjenek, hanem a saját jószántukból. A Mars július 5-től olyan utazást mutat, ami külső elvárás miatt történik. Ez elsülhet jól. De a Halak-szülöttek – bár képesek jópofát vágni – nem szeretik, ha rájuk kényszerítenek valamit. Be kell vállalniuk, hogy a másik megsértődik. Ez az ára annak, hogy ne rontsák el azt a nyaralást, amit hónapok óta várnak, terveznek, szerveznek. Megéri. Akkor is, ha ugrik egy program, kirándulás vagy utazás…

Ez is érdekelhet Férfi és nő fogják egymás kezét a tengerparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top