Ezek a dolgok lehetnek idegesítőek a csillagjegyekben egy közös nyaralás során

nlc | 2022. Július 10.
Nincs is jobb egy közös nyaralásnál, ám lehetnek súrlódások. Mutatjuk, mik okozhatnak gondot az egyes csillagjegyeknél.

Kos

A Kos nagyon türelmetlen, nem igazán tolerálja mások lassúságát, ráadásul az aktív nyaralást preferálja, így nem könnyű vele lépést tartani.

Bika

A Bikára pont az ellenkezője igaz, imád pihenni és lábat lógatni, őt nem lesz könnyű rávenni a kimozdulásra a medence mellől, ami egy idő után zavaró lehet.

(Fotó: Thomas Barwick/Getty Images)

Ikrek

Az Ikrek lelkes és motiváló útitárs, ám rengeteget beszél, és nagyon nyughatatlan tud lenni. Így, aki csendre és nyugalomra vágyik, menekülni fog előle.

Rák

A Rák imád nyaralni, főleg víz közelben. Ami vele nehézkes lehet, az az elindulás, mert az nagyon lassan és körülményesen megy neki. Ezért könnyű vele lekésni a hajót vagy a városnéző buszt.

Oroszlán

Az Oroszlán igazi nyári csillagjegyként nagyon éli a nyarat. Ami idegesítő lehet benne az a feltűnési mániája, és, hogy mindig és mindenáron a középpontban akar lenni.

Szűz

A Szűz a segítségetekre lehet, hogy mindenhová jól odaérjetek, ahova időre kell menni, de a nyaraláson is nehezen tudja elengedni magát és agyal. Így nem ő a leglazább útitárs.

Mérleg

A Mérleg igazi diplomata, aki a harmóniára törekszik és ezért igyekszik mindenkihez igazodni. Egy idő után pont ez lehet az idegesítő benne, na meg a döntésképtelensége.

Skorpió

A Skorpióval azért érdemes vigyázni, mert nagyon sértődékeny, és éppen ezért szinte bármin képes megsértődni váratlanul, utána pedig igyekszik megtorolni a sérelmét, ami pokollá teheti a nyaralást.

Nyilas

A Nyilas a leglelkesebb, ha utazásról van szó, optimista, és motiváló a hozzáállása, ám sokszor elszakad a realitás talajától, amire érdemes vigyázni, ha megvalósítható programokat szeretnétek.

Bak

A Bak jó szervező, ám nagyon maximalista is, így könnyen teljesítménytúrává válhat vele a nyaralás. El kell fogadni, hogy ő nem igazán képes a lazításra.

Vízöntő

A Vízöntő maga a szabadság, imád kikapcsolódni. A konvenciókat azonban ki nem állhatja, és lehet, hogy azért is beszól majd, ha hagyományos turista csalogató helyekre szeretnétek ellátogatni.

Halak

A Halak nem a gyakorlatiasság embere, külső szemmel nagyon álmodozónak tűnik, így semmiféle szervezési kérdést nem érdemes rábízni. És néha furcsa lehet, hogy úgy tűnik, mintha azt sem tudná, hol van.

Exit mobile version