nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem az idei nyaralásán

Csillagjegyek, akikre rátalál a szerelem az idei nyaralásukon

A következő csillagjegyek jó, ha felkészülnek minden tekintetben, ugyanis valaki elrabolja a szívüket az idei nyaralásuk során!

Akár a tengerpartra mész nyaralni az idén, akár nagy városnézésekben leszel, vagy maradsz a jól bevált Balatonnál, nagyon reméljük, hogy valahol a jól megérdemelt pihenésed fogod tölteni. Ami mint olyan, akkor lesz különösen emlékezetes, ha némi nyári kaland is társul hozzá. Van valami egészen izgalmas abban, ha valakivel a vakáció során ismerkedsz meg, és tudod, hogy nincs sok időtök együtt. Ezért persze minden percét kihasználjátok. És hogy mely csillagjegyeknek lesz ilyen forró románcban része? Olvass tovább és kiderül!

Vízöntő

Régóta vágysz már valakire, aki végre megdobogtatja a szíved? Vagy éveken át elzárva tartottad, féltve, hogy valaki nem vigyáz rá megfelelően? Akárhogy is legyen, ezen a nyáron szinkronban dobogsz majd egy olyan illetővel, aki nemcsak fizikai értelemben, de intellektuálisan és érzelmileg is megmozgat. Miután szereted a függetlenséged – meg talán nem is állsz készen hosszú távú elköteleződésre – ez az elsöprő nyári románc az, amire szükséged van.

Ikrek

Igazi társasági lény vagy, nem meglepő hát, hogy bárhova mész, azonnal barátokat szerzel. De mivel most vakáción vagy, és extra jól érzed magad, ezért többen is lesznek, akiket annyira elvarázsolják az energiáid, hogy nem csak barátkozni akarnak majd veled. Bárhol, bármilyen szituban feltalálod magad, ezért nem féltünk attól, hogy netán nem fogsz tudni választani. Sőt, mérget vennénk rá, hogy a lehető legjobbat hozod ki ebből az idei kiruccanásból!

Dirty Dancing

Jelenet a Dirty Dancingből (Fotó: RTL Sajtóklub)

Mérleg

Az Ikrekhez hasonlóan te is levegő jegyű vagy, ami azt jelenti, hogy egy egész szigetnyi embert képes lennél az ujjaid köré csavarni. Ráadásul valljuk be, már régóta álmodozol egy romantikus, Dirty Dancinget meghazudtoló nyári szerelmi sztoriról. És pontosan ez lesz, amit az idei nyaralás elhoz neked. Olyan élményre vágysz, ami erős érzelmeket keltenek benned, ez a románc pedig talán még a vakációt is túléli. Már ha hiszel abban, hogy Baby és Johnny sem köszöntek el végleg egymástól a film végén.

Nyilas

Imádsz új dolgokba belevágni, igazi kalandor vagy, a kíváncsiságod pedig kielégíthetetlen. Ez pedig mindig olyan kiruccanásokhoz vezet, ami egy percig sem telik unalmasan. Nyitott vagy mindenre – akár a szerelemre is. Bárhova mész, mindig emlékezetes pillanatokat kreálsz: legyen szó búvárkodásról vagy egy óriási, hajnalig nyúló buliról. Ha pedig ezeket nem egyedül élvezheted, hanem olyasvalakivel, aki elindít benned valamit, akkor különösen felejthetetlen vakációd lesz.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top