nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy tökéletesen hozzád illik

Ez a 3 csillagjegy tökéletesen hozzád illik

Néhány csillagjeggyel különösen harmonikus kapcsolatot alakíthatsz ki.

Kos

Kos jegyűként a Mérleggel bámulatosan megértitek egymást. Nem csak a munkában alázatos és tökéletes társ, a magánéletben is erősen inspirál és motivál téged. Magabiztosságoddal, bátorságoddal lenyűgözöd és erősíted őt. Természetesen a másik két tüzes csillagjeggyel, az Oroszlánnal és a Nyilassal is egyértelmű az összhang. Míg előbbinek a vezetői tulajdonságait, a másiknak a lazaságát és könnyedségét értékeled a leginkább. 

Csillagjegyek és a harmónikus kapcsolat

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Bika

Bika jegyűként nagyon megbízható, ugyanakkor érzéki típus vagy. Nem véletlenül vonzódtok oly erősen egymáshoz a Skorpióval, hiszen ő is sok mindenben hasonlóan gondolkodik az életről. Melletted a Rák és a Szűz lehet az, akiben valódi lelki társra találhatsz. Míg előbbi hozzád hasonlóan romantikus és családközpontú, gondoskodó csillagjegy, addig utóbbival a gyakorlatias szemlélet lehet igazán vonzó, nem beszélve arról, hogy a munkában bámulatos sikereket érhettek el együtt.

Ikrek

Ikrek jegyűként rád és a Nyilasra tökéletesen illik a mondás, mi szerint az ellentétek vonzzák egymást. Mindketten vágytok a szabadságra, a kihívásokra, szeretitek a társaságot, az inspiráló beszélgetéseket, persze, hogy tökéletes párra találsz a személyében. A Vízöntővel sem véletlenül harmonikus a kapcsolatotok, intelligenciája lenyűgöz téged. Talán kevesen feltételeznék, hogy a Szűzzel is egészen jól kijössz, pedig nála megbízhatóbb barátra és munkatársra keresve sem találhatnál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top