nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legszelídebbek

Ezektől a csillagjegyektől távol áll az arrogancia minden formája

Annak ellenére, hogy próbálják magukat kifelé keménynek mutatni, mégis velük a legkönnyebb megtalálni a közös hangot.

Nyilas

A Nyilas imád beszélni, és ő biztosan nem csukja be a száját addig, amíg el nem indítja az apokalipszist. Nem igazán érzi, hol kéne meghúznia a határt, és mikor kéne csendben maradnia. Talán a legbosszantóbb tulajdonsága a kötekedő hajlama, de ő sosem szándékosan bosszantja a többieket, egyszerűen csak szereti megvitatni az élet dolgait. Ha nem is tűnik mindenkor szelídnek, de mégis ő az egyik csillagjegy, akivel a legkönnyebb dűlőre jutni.

Csillagjegyek és a harmónikus kapcsolat

Fotó: Getty Images/Galeanu Mihai

Mérleg

Az egyetlen alkalom, amikor a Mérleg az arrogancia jelét mutatja, az, amikor elfojtja bosszúszomjas haragját. Kedves és szerethető személyisége inkább kerüli a konfliktusokat, a diplomáciára, a megoldásra törekszik. A vitákat, a veszekedéseket nagyon nehezen viseli. Ő inkább megtartja a kellő távolságot a többiekkel, és szívesebben dagonyázna a szánalomban, mint hogy bárkivel szemben is kardot rántson. 

Ikrek 

Az Ikrek hajlamos úgy tenni, mintha kemény és sérthetetlen típus lenne. Tőle éppen ezért nem meglepő, amikor olyan kijelentéseket tesz, mint: Nem félek senkitől, vagy Mutassuk meg nekik, ki a főnök, valójában halálosan reszketne, ha ilyen helyzetbe kerülne. Ő az a harcos, akire a harcmezőn nem igazán lehet számítani. Magát próbálja megvédeni, de tény és való, időnként tesz olyan ígéreteket, amit békés természetéből adódóan, ha akarna, akkor sem tudna megtartani.

Halak 

A Halak túlzottan is bizonytalan ahhoz, hogy többnek vagy jobbnak gondolja magát a többieknél, gőgösen, fennhéjázóan tekintsen másokra. Valójában ennél bölcsebb is. Általában barátságos természet, aki nem bánja, ha függhet a másik embertől. Viszont, amikor önérzetében sértik meg, nagyon képes kiállni magáért, de még ekkor sem lenéző vagy arrogáns. Nála a béke fontosabb a mindennapi drámánál.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top