nlc.hu
Horoszkóp

Horoszkóp és a 13. csillagjegy

A horoszkóp szerint létezik egy 13. csillagjegy

A csillagászok és az asztrológusok szerint a 12 ismert csillagjegy mellett egy 13. csillagkép is látható az égbolton.

A horoszkópok páratlan népszerűségnek örvendenek. Sokan érzik úgy, hogy a horoszkóp megdöbbentő pontossággal rajzolja fel a személyiségüket, az életben adódó lehetőségeket. Mások szerint jóformán semmi sem igaz a róluk szóló elemzésekből. Utóbbi okára a választ talán épp a 13. csillagjegy elhelyezkedése adhatja meg. Ha valóban létezik a Kígyótartó csillagkép, akkor az emberek 86 százaléka más csillagjegy alatt született, mint amiről eddig hitte. Márpedig a Kígyótartó nagyon is létezik a csillagászok és az asztrológusok egyöntetű véleménye szerint.

13. csillagjegy a horoszkóp szerint

Fotó: Getty Images

Kígyótartó csillagjegy

A csillagjegy alaposan felbolygatja a csillagjegyek születési időpontjait. Talán eddig is azt érezted, a személyiségedre egy másik csillagjegy tulajdonságai sokkal jobban illenek, mint az, amelyikben születtél. Könnyen előfordulhat, nem véletlenül érezted, gondoltad mindezt. A Kígyótartó beékelődésével ugyanis ekként változnak a születési dátumok:

Kos: április 19.–május 14.
Bika: május 15.–június 21.
Ikrek: június 22.–július 20.
Rák: július 21.–augusztus 10.
Oroszlán: augusztus 11.–szeptember 16.
Szűz: szeptember 17.–október 31.
Mérleg: november 1.–november 23.
Skorpió: november 24.–november 29.
Kígyótartó: november 30.–december 18.
Nyilas: december 19.–január 20.
Bak: január 21.–február 16.
Vízöntő: február 17.–március 12.
Halak: március 13.–április 18.

Ezek a tulajdonságok jellemzik a Kígyótartó csillagjegy szülötteit

Nem könnyű teljes személyiségképet felállítani a Kígyótartó jegyről, ugyanis nem tudni, a négy elem közül melyikhez kapcsolódik mint negyedik csillagjegy. Annyi biztosnak mondható, a tüzes csillagjegyekhez hasonlóan szenvedélyes, temperamentumos, céltudatos típus, ugyanakkor erősen hajlamos lehet a féltékenységre és a hangulatváltozásra, akárcsak a vizes jegyek képviselői, míg rendkívül kíváncsi, érdeklődő és intelligens, remek humorérzéke van a levegős jegyekre jellemző módon, és a földjegyekhez hasonlóan szívesen tölti egyedül, magában is az időt. Titokzatos és befelé forduló, inkább visszahúzódó, mintsem vezető karakter.

A 12 ismert csillagjegyhez hasonlóan tehát neki is számos pozitív és negatív tulajdonsága lehet. Döntse el mindenki, melyik csillagjegy tulajdonságait érzi magához a legközelebb. Mindenesetre mi továbbra is maradunk a megszokott 12 csillagjegyet elemző horoszkópok mellett.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top