nlc.hu
Horoszkóp
Ez a 4 csillagjegyet a legnehezebb szeretni

Ezt a 4 csillagjegyet a legnehezebb szeretni

Kis kitartással azonban belőlük is szerethető és szeretni képes társ válhat.

Bak

A Bak a hatékonyság, praktikum és kemény munka mintaképe, emiatt pedig a Bakok könnyen vívnak ki tisztelet a munkahelyükön. A magánéletükben viszont a munkához hasonlóan mindent üzletként kezelnek, mérlegelik a pro és kontra érveket. A Baknak éppen ezért meg kell tanulnia, hogy az esze mellett a szívét is használja, hogy igaz szerelmet lelhessen.

Nehezen szerethető csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Francesco Carta fotografo

Vízöntő

A Vízöntők maguknak való, befelé forduló emberek. Szándékosan nem adják ki magukat, éppen ezért a környezetük nehezen értheti meg őket. A Vízöntőnek bizalmat kell tanulnia, hiszen a szerelemben az is benne van a pakliban, hogy a másik előtt sebezhetőnek mutatkozunk.

Nyilas

Nincs szeleburdibb és impulzívabb jegy a Nyilasnál. Ez bizonyos szintig izgalmas partnerré teszi őket, az érme másik oldala azonban az, hogy közel lehetetlen rávenni őket, hogy megállapodjanak. Mindig a következő ötletet, kalandot, adrenalinlöketet hajtják, és egyszerűen nem megy nekik a nyugton maradás. A Nyilas csak akkor lesz elégedett, ha olyan társra talál, aki nem üldözi őt, hanem vele nyargal a közös úton.

Skorpió

A Skorpiók mesterei a döntésképtelenségnek. Teljesen kiszámíthatatlan módon ingáznak tűzforró és jéghideg között, amit érzelmileg nagyon nehéz lekövetni. Érzelmileg kimerítő társak, és ezért sokáig keresgélik a megfelelő párt. Őszintén: amíg maga a Skorpió nem érik meg erre, egyszerűen nem lehet vele párkapcsolatban élni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top