nlc.hu
Horoszkóp

4 csillagjegy, akik a szavak helyett a tetteivel beszél

4 csillagjegy, akik szavak helyett tettekkel beszélnek

Ennek a négy csillagjegynek nem kell hencegnie.

Halak

A Halak általában maga elé helyez másokat. Tisztában van a saját értékeivel, így nem kell folyamatosan az eredményeiről beszélnie. A csendes magabiztosság lehetővé teszi számára, hogy tényleg figyeljen, ha valaki más beszél. Szívesebben számol be valaki más sikeréről, mint a sajátjáról, főleg, ha tudja, hogy ezzel jobb kedvre derítheti az illetőt.

Bak

A Bak folyamatosan arra törekszik, hogy fejlessze magát. Őszinte saját magával, és képes a saját előítéleteivel is szembenézni. A Bak nem gondolja, hogy ő tökéletes, sokkal inkább folyamatban lévő munkaként tekint saját magára, emiatt pedig természeténél fogva alázatossá válik.

Szavak helyett tettek beszélnek

Fotó: Getty Images

Mérleg

A Mérleg szerénysége abból fakad, hogy elég intelligens ahhoz, hogy tudja: nem lehet mindenben a legjobb. Tisztában van vele, hogy mennyire tehetséges, de azt is beismeri magának, hogy nemcsak, hogy elbukott a múltban, de valószínűleg a jövőben is el fog. A Mérleg felelősséget vállal a hibáiért, és nem fél kérdezni.

Szűz

A Szűz – már ha éppen nem hencegő üzemmódban van – nagyon szerény tud lenni, emiatt pedig kőkemény erkölcsi kódex szerint él. A Szűz mindig ott van, ha számítanak rá, még akkor is, ha neki ez kényelmetlenséget okoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top