nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy sohasem adja fel

Ez a 3 csillagjegy sohasem adja fel

Majdnem biztos, hogy neked is vannak olyan ismerőseid, akik a lehetetlent is megoldják, olyan dolgok mellett is kitartanak, amit már mindenki feladott, mert erőn felülinek tűnnek. Ezek a személyek nagy eséllyel az alábbi 3 csillagjegy valamelyikéhez tartoznak.

Kos

A Kos hatalmas erővel rendelkezik, és ezt használja is. Vannak dolgok, amiket az első kisebb zökkenőknél felad, de amit igazán akar, azt soha. Tűzön, vízen át véghezviszi hatalmas energiával és kitartással. Egyszerűen megállíthatatlan.

Szűz

A Szűznek remek az analitikus képessége, jól átlátja, hogy mi hogyan lenne a legjobb. És ha ő valamiről úgy gondolja, annak úgy kell lennie. Nem számítanak a körülmények, nem számít mások véleménye, nem számít semmi. Ő kitart és megvalósítja.

Bak

A Bak mindig célokban és stratégiákban gondolkodik. És ezt igen jól csinálja, úgyhogy nincs számára lehetetlen. Mindezt tudja is magáról, így fel sem merül benne, hogy akadhat olyan helyzet, hogy fel kéne adnia, magabiztosan masírozik a cél felé.

(Kép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top