nlc.hu
Horoszkóp

Ennek a négy csillagjegynek jégből van a szíve

Csillagjegyek, akiknek jégből van a szívük

Saját céljaik elérése a legfontosabb és nem okoz gondot nekik átlépni másokon.

Bika

A Bikák nem szeretik, ha bárki is keresztezi az útjukat. Ezen csillagjegy szülöttei erősek és makacsok. Ragaszkodnak ahhoz, hogy bizonyos dolgoknak bizonyos módon kell megtörténniük és nem veszik figyelembe mások perspektíváját. Ambíciózusak és materialisták. Nincsen idejük, hogy mások érzelmeivel foglalkozzanak. Ha valaki közéjük és a siker közé áll, nem okoz számukra nehézséget összerúgni az illetővel a port, majd hátat fordítani neki és tovább lépni.

Egy nő sétál át egy jég alagúton.

(Fotó: Pixabay)

Nyilas

A Nyilasok nyílt szívű emberek, akik imádnak kötöttségek és korlátok nélkül, szabadon vándorolni. Ez az oka annak, hogy elsősorban praktikussági és nem érzelmi alapon hoznak döntéseket. Ennek a csillagjegynek a szülöttei nem szeretik az emberekhez, helyekhez vagy dolgokhoz fűződő kötöttségeket. Roppant énközpontúak. Kizárólag a saját érzéseikre és ambíciókra szeretnének fókuszálni.

Vízöntő

A Vízöntők szívük mélyén roppant eredetiek és megzabolázhatatlanok. Ezen csillagjegy szülöttei nagyon tehetségesek és a logikus gondolkodásukat használják fel arra, hogy az életben felmerülő valamennyi problémát megoldják.  Teljesen figyelmen kívül hagyják az érzelmeiket és igyekeznek távol tartani magukat olyan történetekről, amelyek érzelmileg terheltek. Azoktól ugyanis nagyon rosszul érzik magukat.

Szűz

A Szüzekre az elemző gondolkodásmód jellemző és az, hogy roppant kemények. Nem szeretik, ha bárki is irányítani próbálja őket. Ezen csillagjegy szülöttei a legapróbb részletekig megterveznek mindent. Arra vágynak, hogy mások békén hagyják őket, hogy teljes mértékben a karrierjükre és céljaikra tudjanak koncentrálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top