nlc.hu
Horoszkóp

Ezzel az öt csillagjeggyel nehéz együtt maradni

Ez az 5 csillagjegy nem tudja fenntartani a kapcsolatait

Sokszor belecsúsznak abba, hogy elfojtják érzelmeiket és figyelmen kívül hagyják a másik szükségleteit.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyűek többek közt arról ismerszenek meg, hogy sokat beszélnek. Teszik ezt úgy, hogy közben arra, mit mond a másik, már nem nagyon figyelnek oda. A rossz kommunikációt gyakran megsínyli kapcsolatuk és sokszor ez az oka annak, hogy véget ér.

férfi és nő ölelkezik a réten, de a nő a lencsébe néz.

(Fotó: Pixabay)

Bika

Az Ikrekhez hasonlóan a Bikák is sokat követelnek meg a párjuktól és személyiségük roppant makacs. Nem ismerik a kompromisszumot és szinte mindenkivel folyamatosan ellenkeznek, ez pedig megnehezíti azt, hogy együtt lehessen velük élni. Egy rossz kapcsolat esetén rendszerint ők az elsők, akik lelépnek.

Vízöntő

A Vízöntők általában introvertált személyiségek. Nem tudják jól kifejezni az érzelmeiket és ez sok elfojtáshoz vezet. Hosszú távon a ki nem mondott, meg nem beszélt problémák azt eredményezik, hogy az illető még inkább magába fordul. Ezen csillagjegy szülöttei nem túl együttérzők és tovább nehezíti a velük való kapcsolat ápolását, hogy nem beszélnek nyíltan arról, mit éreznek és gondolnak.

Skorpió

A párkapcsolatokban és szerelemben a Skorpiók rendszerint dominánsak  és igen intenzívek. A párjukon sokszor túlzottan csüngenek, miközben titkolóznak is. Nem vallanak nyíltan érzelmeikről, de a másiktól elvárják a teljes odaadást és ez az aszimetria rányomja a bélyegét a kapcsolataikra.

Nyilas

A Nyilasok könnyen barátkoznak, szeretnek emberek közé menni, de a természetben is örömmel töltenek időt. Mindez azt a téves benyomást kelti másokban, hogy olyan emberről van szó, aki az élet minden területén laza, ez azonban tévedés. A Nyilasok mélyen belül nagyon félnek az elköteleződéstől, legyen szó egy kapcsolatról, munkahelyről vagy akár lakhelyről. Ráadásul, miközben ők folyamatosan úgy érzik, mozgásban kell maradniuk, párjuk esetén nem is feltételezik, hogy lehet hasonló kétsége velük szemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top