nlc.hu
Horoszkóp

Ez a négy csillagjegy pánikol a leginkább

Ők a legtöbbet stresszelő csillagjegyek

Az idegességüktől ők és környezetük is szenved, segíteni nekik pedig szinte lehetetlen.

Kos

A Kosok gyakran nagyon impulzív személyiségek, eleve nagy nyomás alatt élnek és már csak egy pici lökésre van szükség ahhoz, hogy kiboruljon náluk a bili. Ha mindig amiatt aggódsz, sikerül-e teljesítened a közelgő határidőket, vagy elkezdesz idegesen fészkelődni, mihelyt olyan programpont merül fel, mely eredetileg nem szerepelt a terveid közt, valószínű, hogy a stressz az életed állandó tartozéka. Egy kis stressz persze nem árt, sőt, még hasznos is, az azonban már nem egészséges, ha szinte minden helyzetben idegesek leszünk és az aggódás a legrosszabbat hozza ki belőlünk.

szresszlabda ideges rajzolt arccal

(Fotó: Pixabay)

Oroszlán

Az Oroszlánok magasra teszik a mércét és mind a környezetükkel, mind magukkal szemben nagy elvárásaik vannak. Ez az oka annak, hogy egy hirtelen változás a környezetükben kirántja a lábuk alól a talajt. Egyszerre érzik úgy, hogy a pokolba kerültek és teszik közben idegességükkel pokollá mások életét. Hisznek a tökéletességben és amikor szembesülnek azzal, hogy illúziókat kergetnek, bestresszelnek. Nem tudják elengedni a helyzeteket és úgy próbálnak megoldást találni a kialakult problémákra, hogy közben nem kérnek segítséget. A váratlan helyzeteknél ugyanis csak attól lesznek még idegesebbek, ha valaki megpróbál a káoszba beleavatkozni.

Vízöntő

Idejük felét azzal töltik a Vízöntők, hogy apró dolgok miatt aggódnak. Aki ennek a csillagjegynek a szülötte, sokat foglalkozik a jövővel és az élet olyan aspektusaival, amik felett nincsen hatalma. Ez az oka annak, hogy sokszor és gyakran teljesen szükségtelenül idegesek. Jellemző rájuk, hogy nagy mennyiségű feladatot vállalnak el, aztán pedig szenvednek a határidőktől, nemcsak azért, mert azok valóban közelednek, hanem mert gyűlölnek az utolsó pillanatra hagyni dolgokat.

Halak

A Halak kortizol szintje mindig az egekben van, mert képtelenek akár csak egy pillanatnyi nyugalomra lelni. Egészen bámulatos, milyen pályát képes bejárni gondolatmenetük azért, hogy létrehozzon teljesen fiktív problémákat. A maguknak kreált démonok előli szakadatlan menekülés azonban súlyosan megterheli a mentális egészségüket és lehetetlenné teszi, hogy magukon kívül másokra is odafigyeljenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top