nlc.hu
Horoszkóp

Ez a négy csillagjegy végtelenül kreatív

Ez a 4 csillagjegy végtelenül kreatív

Különleges szűrőn keresztül nézik a világot, melynek jóvoltából mindenhol találnak színt és szépséget.

Oroszlán

Az Oroszlánt ritka kreatív természettel áldotta meg a sors. Született vezető, akitől biztosan lehet számítani kreatív, innovatív ötletekre. Akár a hétköznapi teendők elvégzéséről van szó, akár kifejezetten kreatív feladat elé állítja az élet, az Oroszlán a rendelkezésre álló eszközöket a lehető legszokatlanabb, legkreatívabb módon használja fel.

Színesek és festékek

Fotó: Pixabay

Skorpió

A Skorpió nem híve az átlagos, szokásos dolgoknak és minden, ami ezekbe a kategóriába tartozik, számukra roppant unalmas. Kreatív szűrőn keresztül nézik a világot és elemzik a helyzeteket, perspektívájuk ezért mindig friss, szokatlan és izgalmas. Észrevesznek olyan történeteket is, melyek a sorok közt lapulnak és nem restek kilépni komfortzónájukból, hogy megértsék az új és idegen jelenségeket.

Vízöntő

A Vízöntő roppant jó agyú és ráadásul gyors gondolkodását nagy mértékű kreatív gondolkodással párosítja. Soha nem jelent gondot számára, hogy izgalmas, kreatív ötletekkel lenyűgözzön másokat. Aki ennek a csillagjegynek a szülöttjét hallgatja, könnyen távozik azzal az érzéssel a beszélgetésből, hogy a világ jóval szebb és izgalmasabb hely, mint amilyennek eredetileg ismerte.    

Nyilas

A Nyilas számára minden művészet. Nyitott szemmel járnak a világban és mindenhol szépségre lelnek. Legyen szó zenéről vagy vizuális művészetekről, ennek a csillagjegynek a szülöttei mindenben tehetségesek, kreativitásuknak pedig csak az ég szab határt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top