nlc.hu
Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek remekül alakul a július

Ennek a 3 csillagjegynek remekül alakul a július

Meghatározhatja a következő napokat a száguldó kreativitás és a környezet részéről érkező nagyobb elismerés.

Rák

A június sem volt kutya, de a július még jobban alakulhat. Amellett, hogy jó lesz a közérzeted azt tapasztalhatod, hogy egyre többen keresik a társaságodat, kérik ki a véleményedet az életükkel kapcsolatos fontos döntésekben. A megérzéseidre érdemes a következő hetekben a szokottnál is jobban hallgatni. Július végén az érzelmek dominálnak majd. Érdemes olyan összejövetelt szervezni ezekben a napokban, ahol lehetőséged van a családoddal és szeretteiddel időt tölteni. Talán az lenne a legjobb, ha a kellemes esti meleget kihasználva kigöngyölítenéd a kockás plédet egy piknikhez a csillagok alatt. 

Egy nő áll háttal a kamerának a nap felé nézve és szétdobja a kezeit üdvözölve a napot..

Fotó: Pixabay

Oroszlán

Lehet, hogy az elmúlt időben nem kaptad meg a neked járó figyelmet, de ez hamarosan megváltozik. Ebben a hónapban végre megint észreveszik a környezetben, milyen kreatív vagy és elismerik rendkívüli problémamegoldó képességedet. Ne lepődj meg, ha megnő azoknak a száma a környezetben, akik a te energiádból táplálkoznak. A hónap vége felé rendkívül szerencsés leszel, érdemes lehet ezért erre az időpontra időzíteni az év hátralevő részét meghatározó nagyobb döntéseket.

Vízöntő

Sosincs hiány esetedben az izgalmas ötletekből, de ezekben a hetekben még kreatívabb leszel, mint máskor. A bolygók együttállása miatt ideális lehet a hónap vége arra, hogy jelentős döntéseket hozzál a munkahelyeddel kapcsolatban. Meg fogsz lepődni azon, hogy a családtagjaid milyen megértőek és milyen jelentős mértékben segítenek abban, hogy be tudd teljesíteni az ambícióidat. A júliusból fennmaradó napokban nem kell erőfeszítéseket tenned azért, hogy mások megerősítsenek abban, fontos vagy számukra és értékes embernek tartanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top