nlc.hu
Horoszkóp

Ez az négy csillagjegy mindent jól csinál

Ez a 4 csillagjegy mindent jól csinál

Úgy vannak vele, velük semmi rossz nem történhet, semmit sem rontanak el, mindenben tökéletesek.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyet ritkán látod szomorúnak. Mindig elfoglalt, mindig szervez és rohan, intézi az ügyeit. Természetesen tökéletesen. Optimista és jókedvű, de azért ahogy másokat, néha őt is eléri a depresszió. Persze ezt a külvilágnak véletlenül sem mutatná, az nem fér az imázsba. Csak akkor tudhatsz róla, ha igazán közel állsz az Ikrek lelkéhez. 

Mindenben tökéletes csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Surasak Suwanmake

Rák

Horoszkópja szerint a Rák rendkívül érzelmes jegy. Ha valami zavarja épp, valami nincs rendben vele, könnyen magába zárkózik. Aztán úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben volna, nem kér mások segítségéből, hiszen, mint tudjuk, neki arra nincs szüksége. Ha nem figyelsz rá eléggé, azt sem veszed észre, Rák szeretted mennyire szenved magában.

Szűz

A Szűz valójában saját maga legnagyobb ellensége. Meggyőződése, mindenkinél mindent jobban tud. Ő is pontosan úgy tesz, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, belül ugyanakkor sikítani tudna. Segítséget véletlenül sem kérne, hiszen akkor kiderül, ő sem tökéletes. Úgy gondolja, meg tudja oldani a gondjait egyedül is.

Skorpió

A Skorpió már-már betegesen óvatos és körültekintő, szinte senkiben sem bízik meg. Sosem fogja elárulni el a gondjait egészen addig, amíg rá nem tapintasz, és te ki nem mondod azokat. Gyengeségeit ez a csillagjegy mélyen elrejti, így valójában azt sem tudhatod, mennyire szenved magában. Kívülről vidámnak látszik, és úgy tűnik, vele is minden a legnagyobb rendben. Mivel ő is tökéletes, naná, hogy nem fogja elárulni, mi zajlik valójában a lelkében.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top