nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek birkatürelemmel

Ezeknek a csillagjegyeknek birkatürelmük van

Neked is van olyan ismerősöd, akinek hatalmas türelme van? Nagy valószínűséggel az alábbi csillagjegyek valamelyikéhez tartozik.

Bika

A Bika egy igazán stabil csillagjegy, aki jóban van saját magával, éppen ezért nem zökkenti őt ki mások viselkedése, vagy a külvilág történései. Bizonyos dolgokban makacs, de az nem zavarja, ha várni kell, vagy nem elsőre sikerül valami. Türelmesen megvárja, míg beérnek a dolgok.

Türelmes csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Rák

A Rák nagyon érzékeny, ennél fogva empatikus is, és van egyfajta lassúsága, így nem bánja, ha körülötte is lassan történnek a dolgok. Vízjegyként érzi, hogy minden a lehető legjobb időpontban fog megtörténni, nem idegeskedik ezen.

Mérleg

A Mérleg igazi diplomata. Mindig figyelembe veszi a körülményeket és a többi ember működését. A béke érdekében előtérbe is helyezi ezeket. A működési módja szerint sokkal fontosabb a harmónia, minthogy túl gyorsan történjenek a dolgok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top