nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy mindent megkap a héten

Ez a 3 csillagjegy mindent megkap a héten

Ők lesznek ennek a hétnek az igazi nyertesei.

Ez a három csillagjegy kifejezetten szerencsésnek érezheti magát, mert számukra tálcán kínálja az élet a lehetőségeket.

Szerencsés lesz a hét ezeknek a csillagjegyeknek

(Fotó: Getty Images/Thanumporn Thongkongkaew)

Rák

Ezen a héten csúcsformába kerülsz. A kreativitásod valósággal szárnyal, nincs olyan feladat, kihívás, probléma, amit ne tudnál most könnyedén megoldani. Érzelmes típusként néha magad sem érted a benned zajló érzelmi és lelki folyamatokat. Most viszont nagyon is érdemes a szívedre hallgatnod és követned a megérzéseket mind a kreatív munkában, de ugyanígy a barátságban és a szerelemben is. Engedd meg magadnak az élet valódi örömeit, tegyél végre magadért most mások helyett.

Skorpió

Talán ott motoszkál most benned a kérdés, hogy ki is vagy valójában, és merre tartasz az életedben. Nincs egyetlen válasz erre a kérdésre, ugyanis nagyon sokat találhatsz rá. Nem lehet rád egyetlen jelzőt aggatni, hiszen nagyon színes és izgalmas az egyéniséged. Ne gyötörd magadat fölöslegesen, inkább áss mélyre magadban. Te ebben egyébként is nagyon jó vagy. Hidd el, nem számít, mit mondanak, gondolnak rólad a többiek, csak az a fontos, te milyennek látod magadat. Érdemes minél többet meditálnod ezen a héten, mert nagyon sok újat tudhatsz meg önmagadról, a lehetőségeidről, a képességeidről.

Halak

Minden erőd megvan most hozzá, hogy valami igazán maradandót alkoss ezen a héten. Nyisd meg a szívedet mindannak a szépségnek, ami körülvesz téged. Kesergés és búslakodás helyett engedd meg magadnak az új kezdet lehetőségét. Ha meghívást kapsz, ne is gondolkodj rajta, fogadd el mindenképpen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top