nlc.hu
Horoszkóp

Bátor csillagjegyek

Csillagjegyek, akik bátran kezdeményeznek

Ezek a csillagjegyek könnyedén és gátlások nélkül kezdeményeznek, teszik meg az első lépést, ha bejössz nekik.

Skorpió

A Skorpió a legtitokzatosabb, a legmisztikusabb csillagjegy. Nagyon szívesen csábít és flörtöl, amikor meg akar szerezni, nagyon állhatatos, kitartó, mindent megtesz a sikerét. Nem tolakodóan és nem is rámenősen csábít, egyszerűen felejthetetlenné akar válni. Arra törekszik, hogy a a róla alkotott első benyomásod a lehető legemlékezetesebb legyen, hogy képtelen légy ne rá gondolni a találkozást követően. Ott akar motoszkálni a gondolataidban mint lehetséges új szerelem és társ, hogy amikor újra jelentkezik, ne tudj nemet mondani a randevúra. Ő pontosan ezért kezdeményez, és teszi meg az első, szerinte legfontosabb lépést.

Csillagejgyek, akik bátran kezdeményeznek

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Kos

A Kos határozott, magabiztos típus, pontosan tudja, mit és persze kit akar megszerezni magának. Attól sem fél, hogy kimutassa a szimpátiáját és megtegye az első és igencsak lehengerlő lépést. Nagyon meggyőző csillagjegy, aki a visszautasítást csöppet sem viseli jól. Rámenős ugyan, de szerethetően az, és nagyon bátran közelít feléd. Neki valódi kihívás a hódítás, ezért hagyd, hadd udvaroljon minél hosszabban. Kifejezetten optimista típus, és van is mire annak lennie, hiszen magában pontosan tudja, képtelenség ellenállni a bókjainak. Akkor kéri el a telefonszámodat, ha komolyak a szándékai.

Bak

A Bak már az első találkozást, az ismerkedést követően is olyan benyomást tesz rád, hogy az ő szándékai nagyon komolyak. Ez még akkor is igaz, ha eleinte úgy érzed, csak viccel veled. Meglehetősen határozott az elképzelése a tökéletes társról, ezért, ha benned meglátja az igazit, kétszer olyan elszántan próbálja a figyelmedet magára hívni. Mindent bevet, hogy mély nyomokat hagyjon benned, hogy te is úgy érzed, ő a másik feled, a lelki társad. Bátor lépéseket tesz, hogy elnyerje a szíved. Az alapvetően visszafogott Bak ilyenkor a lelkét is képes átadni neked.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top