Ezek a csillagjegyek hazudnak önmaguknak

nlc | 2022. Július 25.
Mutatjuk azokat a csillagjegyeket, akik meggyőzik magukat a saját hazugságaikról.

Váljuk be, mindannyiunkkal előfordul, hogy kisebb nagyobb hazugságokra kényszerülünk. Kicsit súlyosabb eset, ha mélyen belül addig győzködjük magunkat, míg el is hisszük, hogy igaz, amit gondolunk.

(Fotó: Getty Images/Surasak Suwanmake)

Kos

A Kos valójában egyáltalán nem szereti a hazugságokat, de a felelősségvállalást sem igazán. Ha bármivel is megbántott, hajlamos úgy beállítani a dolgokat, hogy az egész csak is kizárólag a te hibád lehet. Ilyenkor pedig teljes egészében elhiszi a saját hazugságát, mert nem látja be, hogy hibázott. Mossa kezeit, s mindent úgy tesz, hogy ő jól jöjjön ki a helyzetből. 

Szűz

A Szűz nehezen mutatja ki a valódi érzéseit, ezért gyakran hamis világot épít maga köré. Például egy nehezebb periódusban is gond nélkül elhiteti a környezetével, hogy az ő élete mennyire nagyszerű, és  minden a legnagyobb rendben van vele. Persze erről magát is folyamatosan győzködi, egészen addig, míg ő is elhiszi, és valójában jobban is érzi magát.

Vízöntő

A Vízöntő képtelen veszíteni. Ha mégis nehéz helyzetbe kerül, például összevész a barátaival, esetleg kirúgják a munkahelyéről, vagy netán rossz emberbe szeret bele, előfordulhat, hogy hazugságokkal próbálja szépíteni a döntését, vagy a helyzetet. Nem másokat akar becsapni, leginkább önigazolásként használja, és általában sikerrel meg is győzi saját magát.

Mérleg

A Mérleg ismeri a teremtés erejét, amit a hazugságok terén is megpróbál bevetni. Úgy véli, ha már hazudik valamit, és arról elhiszi, hogy igaz, akkor megfordul a helyzet, és valóban az történik majd, amit mondott. Ezzel a kicsit gyerekesnek tűnő gondolatmenettel próbálja manipulálni önmagát és gyakran másokat is.

via

Exit mobile version