nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik leleplezik a hazugságot

Meg se próbáld: ezeknek a csillagjegyeknek nem lehet hazudni!

Nem jó ötlet ezeknek a csillagjegyeknek lódítani, vagy elhallgatni előlük az igazságot: azonnal kiszimatolják, hogy valami nem stimmel, és akkor lesz ne mulass!

A becsapásnak vannak fokozatai: az igazság elhallgatásától kezdve a füllentésen át, egészen a szemenszedett hazugságig. Szinte mindegy, hogy melyikkel próbálkozol, számíts rá, hogy ha ezekkel a csillagjegyekkel van dolgod, könnyebben utolérnek majd, mint a leggyorsabb sánta kutyát!

Columbo felügyelő

Igazság a hazugságról

Bár nem hord a hátán a föld olyan embert, aki ne tudná, hogy hazudni nem helyénvaló, az emberek többsége olykor-olykor hajlamos arra, hogy elferdítse a valóságot. Bizonyos csillagjegyek gyakrabban érzik úgy, hogy a helyzet ezt kívánja, akadnak azonban olyan zodiákus jegyek is, melyek szülöttjeit szinte képtelenség becsapni.

Ráadásul nemcsak kitűnő érzékkel tapintanak rá arra, hogy valaki át akarja őket verni, hanem jól meg is jegyzik ezt a nem túl kedves próbálkozást. Hazudni senkinek sem szép dolog, de ha ezeket a csillagjegyeket akarnád megvezetni, számolj azzal is, hogy örökre elveszítheted a bizalmukat! Biztos, hogy megéri ez?

Megnézem
Összes kép (5)

Fotó: imdb.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top