nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a hazugság

Ezek a csillagjegyek utálnak hazudni

A szókimondók, a praktikusan becsületesek, az erkölcsi fölényre törekvők és a kíméletlenül őszinték... Íme a csillagjegyek, akik még a konfliktusokat is szívesebben vállalják, mint a hazugságot!

A következő négy csillagjegy szülötteitől mi sem áll távolabb, mint a hazugság. Tőlük bizony az igazságot fogod hallani, ha akarod, ha nem… 

Kos

A Kosok egyik védjegye az őszinteség, mégpedig a kíméletlen fajtából. Ők azok, akik annyira gyűlölik a hazugságot, hogy inkább a fájdalmas vagy esetleg egyenesen bántó igazsággal is szívesebben szembesítenek, felvállalva ezzel az esetleges konfliktusokat, vagy épp azt, hogy csalódást okoznak. Ugyanezt pedig elfogadják, sőt, el is várják másoktól: kevés dolog tudja annyira felbosszantani őket, mint amikor hazudnak nekik. Nem csupán másokkal szemben őszinték azonban, hanem saját magukkal is. 

Oroszlán

Az igazat, csakis a színtiszta igazat – az Oroszlánok nem érik be kevesebbel. A jegy szülöttei nagyon büszkék arra az erkölcsi fölényre, melyet amiatt éreznek, hogy mindig igazat mondanak, és ez sokkal fontosabb számukra, mint azok az esetleges előnyök, melyekhez hazugságok útján juthatnának. Az igazságot nem csupán akkor mondják ki, ha kérdezik őket, de gyakran olyan esetekben is, amikor nem lenne feltétlenül muszáj, az értékrendjük szerint ugyanis az elhallgatás is a hazugság egyik formája.

Hogy állsz a hazugsággal?

Hogy állsz a hazugsággal? (Illusztráció: Getty Images)

Nyilas

A Nyilasok nyitott és szókimondó emberek, a megtévesztés maximálisan ellenkezik a személyiségükkel. Az őszinteségükkel a tiszteletüket fejezik ki, még akkor is, ha épp kéretlenül őszinték. E tekintetben hajlamosak akár túlzásokba is esni, amivel gyakran meg is bántanak másokat. Nemcsak utálnak hazudni, de nem tűrik el azt sem, ha nekik hazudnak. Ez utóbbival egyébként nem is érdemes próbálkozni, a jegy szülöttei ugyanis rendkívül kifinomult érzékkel ismerik fel a hazugságot.

Bak

A szabálykövető Bakok számára a becsületesség az egyik legfontosabb érték. Ahogy minden máshoz, úgy ehhez a kérdéshez is meglehetősen praktikusan és higgadtan állnak hozzá: a hazugságot felesleges energia- és időpazarlásnak tartják. Az egyenes, tiszta, átlátható megoldásokat részesítik előnyben, ezekbe pedig nem fér bele a hazugság. Még annak úgynevezett „kegyes” megnyilvánulása sem. 

Még több horoszkóp

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top