nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szeretnek hazudozni

Ezek a csillagjegyek szeretnek hazudozni

Ezeknek a csillagjegyek – ha úgy adja a helyzet – nagyon is füllentenek.

Ikrek

Minden történetnek legalább két oldala van, így az Ikrek néha kedvedre alakítja az igazságot. De mi a jó és mi a rossz? Hol húzódik a határ? Tulajdonképpen nem hazudik, csak úgy tartja: a saját igazát adja elő. Kiválóan forgatja a szavakat, végül az jön zavarba, aki meggyanúsította. Az Ikrek nagyon ügyesen tudja vezetni a beszélgetést.

Hazudozó csillagjegy

Fotó: Getty Images

Skorpió

Titokzatos, magába forduló – sokan így értékelik a Skorpiókat. Nem feltételezik róla a füllentést, hiszen mindig rendkívül őszintének tűnik. Pedig ha kényelmetlen helyzetbe kerül, egyből elkezd ferdíteni. Olyan remekül csinálja, hogy sokakat bajba sodor a Skorpió meséje. Érdemes vele résen lenni!

Oroszlán

Nem azért ködösít, mert valamit leplezni szeretne. Hanem éppen azért, hogy észrevegyék. Az Oroszlán mindig a középpontban akar lenni, és ezért bármit megtesz. Nagyotmondással könnyen a figyelem középpontjába kerül. Önimádata veszélyes lehet, nagyon könnyen megbánthatja a szeretteit. Ekkor már nem csak figyelemfelkeltésről szól a hazugság, hanem a felelősséget próbálja hárítani, vagy másokat befeketíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top