Horoszkóp

Íme az 5 legtitokzatosabb csillagjegy, akiken nem egyszerű kiigazodni

Míg néhány csillagjegy nyitott könyv a többiek előtt, akadnak, akiken szinte lehetetlen kiigazodni. Ezeket a csillagjegyeket csöppet sem egyszerű megfejteni. Vajon te is köztük vagy? És a párod? A horoszkóp fellebbenti a fátylat.

A Skorpió

titokzatos csillagjegyek skorpió horoszkópA Skorpió kétséget kizáróan a legtitokzatosabb csillagjegy. Mondhatjuk azt is, ő az, aki 90 százalékban megfigyel, és 10 százalékban tárulkozik ki a többiek előtt. A tekintete ugyan gyakran árulkodik, de a zárkózottsága, és a folyamatos kísérletezőkedve igencsak megnehezíti, hogy bárki is kiigazodjon rajta.

A Halak

titokzatos csillagjegyek halak horoszkópA Skorpió után a Halak a második legtitokzatosabb csillagjegy. Csakhogy ő még saját magán is alig igazodik ki. Ezzel a tudattal talán egy fokkal könnyebb megérteni, hogy ő saját maga számára is igen gyakran meglepően, vagy kiszámíthatatlanul cselekszik.

A Szűz

titokzatos csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz látszólag nyitottnak tűnik, ami azonban nem jelenti, hogy mindent megmutatna magától. Sőt. Sokszor olyan mély érzelmeket rejt magában, amit nem is gondolna a környezete. Sokak számára az igazi személyisége, könnyen lehet, örökre ismeretlen marad anélkül persze, hogy erre a másik ember rájönne.

titokzatos csillagjegyek horoszkóp

Ezeket a csillagjegyeket nem könnyű megfejteni (Thinkstockphotos)

A Bak

titokzatos csillagjegyek bak horoszkópA Bak szinte folyamatos rettegésben él, félelme tárgya pedig: a kudarc. Pontosan ezért sosem adja a többiek tudtára, mire készül, nehogy megelőzzék, vagy utólag szégyenben maradjon, mert nem ért célba. Sokan félre is értik a viselkedését, és egészen mást gondolnak a személyiségéről, mint ami valójában a lelkében rejtőzik.

A Vízöntő

titokzatos csillagjegyek vízöntő horoszkópA Vízöntő nem igazán beszédes típus, pedig remek kommunikációs készsége van. Amikor úgy érzi, egy adott helyzetben sérülhetne, még inkább magába zárkózik, még kevesebb érzést mutat meg. Csendessége ugyanakkor nem minden esetben a titokzatosságra utal, egyszerűen csak ilyen a természete.

boldsky

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top