nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nem kenyerük a hazugság

Csillagjegyek, akiknek nem kenyerük a hazugság

Ezek a csillagjegyek utálnak hazudni.

Bika

Az igazat, csakis a színtiszta igazat – vallják a Bikák. A jegy szülöttei nagyon büszkék arra az erkölcsi fölényre, melyet amiatt éreznek, hogy mindig igazat mondanak, és ez sokkal fontosabb számukra, mint azok az esetleges előnyök, melyekhez hazugságok útján juthatnának. Ők azok, akik minden esetben kimondják az igazságot.

Csillagjegyek, akik utálják a hazugságot

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilasok nyitott és szókimondó emberek, de az elveikkel ellenkezik az, hogy hazudjanak. Az őszinteségükkel a tiszteletüket fejezik ki, még akkor is, ha épp kéretlenül őszinték. Nemcsak utálnak hazudni, de nem tűrik el azt sem, ha nekik hazudnak. Ez utóbbival egyébként nem is érdemes próbálkozni, a jegy szülöttei ugyanis rendkívül kifinomult érzékkel ismerik fel a hazugságot. És ha valaki egyszer hazudik nekik, és ez ki is derül, akkor soha többet nem kap az illető bizalmat.

Bak

A Bakok számára a becsületesség az egyik legfontosabb érték. A hazugságot felesleges energia- és időpazarlásnak tartják. A tiszta megoldásokat részesítik előnyben, ezekbe pedig nem fér bele a hazugság és az intrika. Egyáltalán nem bírják, ha valaki csak összevissza hord mindent, ők az egyenesség hívei, és ezt el is várják másoktól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top