nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek hazudnak önmaguknak

Ezek a csillagjegyek hazudnak önmaguknak

Mutatjuk azokat a csillagjegyeket, akik meggyőzik magukat a saját hazugságaikról.

Váljuk be, mindannyiunkkal előfordul, hogy kisebb nagyobb hazugságokra kényszerülünk. Kicsit súlyosabb eset, ha mélyen belül addig győzködjük magunkat, míg el is hisszük, hogy igaz, amit gondolunk.

Csillagjegyek, akik saját maguknak hazudnak

(Fotó: Getty Images/Surasak Suwanmake)

Kos

A Kos valójában egyáltalán nem szereti a hazugságokat, de a felelősségvállalást sem igazán. Ha bármivel is megbántott, hajlamos úgy beállítani a dolgokat, hogy az egész csak is kizárólag a te hibád lehet. Ilyenkor pedig teljes egészében elhiszi a saját hazugságát, mert nem látja be, hogy hibázott. Mossa kezeit, s mindent úgy tesz, hogy ő jól jöjjön ki a helyzetből. 

Szűz

A Szűz nehezen mutatja ki a valódi érzéseit, ezért gyakran hamis világot épít maga köré. Például egy nehezebb periódusban is gond nélkül elhiteti a környezetével, hogy az ő élete mennyire nagyszerű, és  minden a legnagyobb rendben van vele. Persze erről magát is folyamatosan győzködi, egészen addig, míg ő is elhiszi, és valójában jobban is érzi magát.

Vízöntő

A Vízöntő képtelen veszíteni. Ha mégis nehéz helyzetbe kerül, például összevész a barátaival, esetleg kirúgják a munkahelyéről, vagy netán rossz emberbe szeret bele, előfordulhat, hogy hazugságokkal próbálja szépíteni a döntését, vagy a helyzetet. Nem másokat akar becsapni, leginkább önigazolásként használja, és általában sikerrel meg is győzi saját magát.

Mérleg

A Mérleg ismeri a teremtés erejét, amit a hazugságok terén is megpróbál bevetni. Úgy véli, ha már hazudik valamit, és arról elhiszi, hogy igaz, akkor megfordul a helyzet, és valóban az történik majd, amit mondott. Ezzel a kicsit gyerekesnek tűnő gondolatmenettel próbálja manipulálni önmagát és gyakran másokat is.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top