nlc.hu
Horoszkóp

Ennek a 3 csillagjegynek van a legerősebb személyisége

Ennek a 3 csillagjegynek van a legerősebb személyisége

Bár minden csillagjegynek megvan a maga erőssége és gyengesége, a következő három jegy különös erőről tesz tanúbizonyságot, bár erejük különböző jellemvonásaikból adódik.

Kos

A Kos jegyében születettek energikus és kalandvágyó emberek, nagy hatású, életvidám személyiséggel. Félelem nélkül néznek szembe az új kihívásokkal, kifejezetten jó vezetők, s ezért szinte mindig rendkívül magabiztosak. Makacsságuk hírhedt, viszont lendületességük az erejüket jelenti.

Csillagjegyek erős személyisége

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Rák

Talán meglepő, hogy az érzékeny Rák is erre a listára került, de változékonysága mellett ez az egyik legkitartóbb jegy. A Rákok általában nagyon magabiztosak, tudják, hogy milyen képességeik vannak, és hogy ezzel milyen célokat érhetnek el. Sokat kérnek a családjuktól és a barátaiktól, de ugyanezt maguktól is megkövetelik. Tökéletesség iránti vágyuk és nagyra törésük igen erős jeggyé avatja őket.

Oroszlán

Az Oroszlán legszembeötlőbb jellegzetessége a domináns személyisége és vezetői készsége. Amit eltervez, azt véghez is viszi, bármi áron. Erős egyénisége ugyan néha arrogánsnak, makacsnak és túl büszkének mutathatja, ugyanakkor tagadhatatlan karizmájával hegyeket mozgathat meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top