nlc.hu
Horoszkóp

Készülj fel: augusztus 1-jén tízmilliószoros nap lesz!

Készülj fel: augusztus 1-jén tízmilliószoros nap lesz!

Hétfőn lesz az idei év harmadik tízmilliószoros napja, hoztunk néhány tippet, hogyan készülj rá.

A tibetiek a négy dharmacsakra ünnepen a Buddha életéhez kapcsolódó legfontosabb eseményekre emlékeznek. Ezek a Tízmilliószoros napok, amikor nagyon erősek az energiák és minden gondolatunk tízmilliószoros erővel hat.

10milliószoros nap

(Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat)

Az idei harmadik tízmilliószoros nap augusztus 1-jén lesz, de már a hétvégén érdemes rá felkészülnöd.

Vizualizáld, mit szeretnél

Érdemes átgondolni, hogy mit szeretnél elérni, mik a céljaid, és ezeket gondolatban kiküldeni az univerzumba a tízmilliószoros napon. Az átgondolásra azonban sokkal alkalmasabb a hétvége. Ülj le, hunyd be a szemed és képzeld el, hogy mit szeretnél, mire lenne szükséged, esetleg írd is le, akár hosszabban, akár címszavakban. Majd hétfőn vizualizáld és köszönd meg, hogy ezek valóra válnak.

Légy ünnepélyes

Érdemes ennek megadni a módját, így már hétvégén előszedhetsz egy, vagy több gyertyát, vagy kedvedre való díszítést, hogy hétfőn emlékeztessen, hogy különleges nap van.

Figyelj a jó dolgokra

A tízmilliószoros napon minden gondolatunk tízmilliószorosan hat. Ezért nem árt már hétvégén elkezdeni „edzeni” arra, hogy észre tudd venni a jó dolgokat, lassulj le kicsit, hogy figyelni tudj és észre tudj venni egy szép virágot, egy mosolyt, egy szívmelengető pillanatot. Így hétfőre már jobban fog menni, és ezt a figyelmet utána a többi napra is megtarthatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top