nlc.hu
Horoszkóp

Tüzes csillagjegyek tulajdonsága

Érdekességek, amiket nem tudtál a tüzes csillagjegy szülötteiről

Lerántjuk a leplet a Kos, az Oroszlán és a Nyilas jegyekről.

Ösztönösen cselekszenek

A Nyilas, az Oroszlán és a Kos ösztönösen tudják, mi a helyes. Bármilyen furcsán hangzik, de gyakran hallgatnak a megérzéseikre.

A tüzes jegyek kiváló vezetők

A tüzes csillagjegyek képviselői nagyszerű vezetők. Ha Kos, Oroszlán vagy Nyilas beosztottjaként dolgozol, már tapasztalhattad a vidám, jó hangulatú munkahelyi légkört. Ennek ellenére következetesek, és megkövetelik a fegyelmet.

Tüzes csillagjegyek tulajdonságai

Fotó: Getty Images

A tüzes jegyek őszinték

A tüzes jegyek becsületesek, őszinték, nyitottak. Ezért sem véletlen, hogy sokan keresik a társaságukat, vagy szeretnek velük együttműködni.

Nagylelkűek

Ha valakikre jellemző a nagylelkűség, azok minden bizonnyal az Oroszlán, a Kos és a Nyilas jegyekből kerülnek ki. Az is biztos, hogy ez a tulajdonság akkor kerül előtérbe náluk, amikor úgy igazán szerelmesek.

A tüzes jegyek függetlenek

Bele is pusztulnának, ha függeniük kellene másoktól. Megteremtik maguknak az anyagi biztonságot, amit szívesen megosztanak a szeretteikkel is. 

Keményen dolgoznak

A Kos, a Nyilas és az Oroszlán jegyűekre különösen igaz, hogy kőkeményen dolgoznak. Már-már munkamániásak is lehetnek. Az is előfordulhat, a munkájukat a párkapcsolatuk elé helyezik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top