nlc.hu
Horoszkóp

Horoszkóp és párkapcsolat

A horoszkópod magyarázatot ad, miért nincs párkapcsolatod

A horoszkópodból ugyanis az is kiolvasható, hogy miért vagy még mindig magányos.

Kos (március 20. – április 19.)

A horoszkópod szerint azért lehetsz magányos, mert a legtöbbször el sem hiszed, hogy valaki komolyan érdeklődik irántad. Kos jegyűként ritkán adsz egyértelmű jeleket a feléd romantikusan közeledőknek, így ők még randevúra sem mernek hívni, mert úgy gondolják, úgyis nemet mondanál.

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika csillagjegyed szerint félénkséged az oka, ha magányos vagy. Nem mersz kilépni a komfortzónádból, félsz nyitni a másik nem előtt. Pedig bőven akadnának, akik szívesen randevúznának veled.

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

A vidámság, a flörtölés mestere vagy. Ha Ikrek jegyűként ennek ellenére sem találod a társad, annak oka a saját bizonytalanságodban, bátortalanságodban keresendő. Hidd el, hogy értékes és különleges vagy, és hogy többen is komoly szándékkal érdeklődnének irántad.

A Rák (június 21. – július 22.)

A legjobban talán a Rák jegyűek szenvednek a párkapcsolat hiányától. Ne ítélj elsőre, adj esélyt a másik félnek, hogy legalább egy kicsit megismerhesd. Az is nagyon fontos, hogy túláradó érzéseiddel ne riaszd el a másikat.

Csillagjegyek és a szerelem

Fotó: Getty Images/Ganna Bozhko

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Túlzottan önhitt lehetsz, ha Oroszlán jegyűként magányosan töltöd a napjaidat. Ne gondold, hogy hozzád méltó partner nem létezik, mert ez nem igaz. Nagyszerű vagy, tény és való, de annyira nem, hogy mások ne érhetnének fel hozzád.

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Gondold végig, mennyire vagy szőrszálhasogató és kritikus. Nem kicsit, ugye? Nos, Szűz jegyűként a magányod oka mindenképpen itt rejtőzik. Ha piszkálódsz, és semmi sem elég jó neked, ne csodálkozz, ha egy idő után már nem akad egyetlen kérőd sem.

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Mégis mire vársz még? Mérleg jegyűként az egyik legfontosabb érték számodra a szerelem. Sosem jön el a tökéletes pillanat, ha arra vársz. Márpedig ha sokáig késlekedsz a randevúzással, a legjobb lehetőségről maradhatsz le.

A Skorpió (október 23. – november 21.)

Abba kéne hagynod az örökös harcot. Semmire sem jutsz vele, ha kesztyűs kézzel rontasz a házba. Skorpió jegyűként használd bámulatos megérzőképességedet, mert így tudni fogod, melyik ajtón érdemes kopogtatnod.

A Nyilas (november 22. – december 21.)

Felejtsd el az agyalást. És felejtsd el azt is, hogy akkor jön el az igazi, amikor épp lehorganyoznál valaki mellett. Nyilas jegyűként hiába is hajszolod a tökéletest, ugyanis az nem létezik. Azzal pedig gyorsan elriasztod a másikat, ha lenézed, vagy hozzád képest túl egyszerűnek minősíted. Adj esélyt, hogy legalább egy kicsit megismerhesd leendő partneredet.

A Bak (december 22. – január 19.)

El kell fogadnod, párkapcsolat és szerelem kompromisszumok nélkül alig lehetséges. Azt is meg kell értened, hogy Bak jegyűként bármennyire is az ellenőrzésed alatt szeretnéd tudni a társad, ez nem fog összejönni, mert a túlzott kontrollt senki sem szereti.

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

Ne nagyon lepődj meg rajta, ha Vízöntő jegyűként magányosan tengeted a napjaidat. Az is igaz ugyan, hogy téged az egyedüllét nem különösebben visel meg. Ahhoz, hogy társat találj, meg kell próbálnod a másikat közelebb engedned magadhoz. Nem könnyű feladat.

A Halak (február 19. – március 20.)

Rosszul gondolod, ha azt hiszed, föl kell adnod az egyéniségedet, hogy társra találj. Senki sem kéri ezt tőled, sőt, mindenképpen vívd ki a tiszteletet. Fontos, hogy ne becsüld le önmagad, mert Halak jegyűként igenis értékes és szerethető ember vagy. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top