nlc.hu
Horoszkóp

Ezektől a csillagjegyektől legtöbben tartanak

Ezektől a csillagjegyektől legtöbben tartanak

Az emberek gyakran tartanak tőlük, de igazán senki nem tudja megfogalmazni, miért.

Bika

Ha ismersz Bikát, tudod, milyen érzékeny és empatikus természete van. Ezt az oldalát azonban szereti megtartani magának. A külvilág szemében inkább ítélkezőnek, magabiztosnak és szigorúnak tűnik, ezért mindenki viselkedik a jelenlétében. Valójában nagyon is jól szórakozik, ha látja, mennyire tartanak tőle a többiek.

Csillagjegyek, akikhez nehéz közel kerülni

(Fotó: Getty Images/VICTOR HABBICK VISIONS/SCIENCE PHOTO LIBRARY

Skorpió 

A Skorpió intenzív és meglehetősen heves természetét nem mindenki képes a helyén kezelni. Hiába vesz fel pókerarcot, mindig látszik rajta, mennyire tüzes és szenvedélyes csillagjegy, amivel könnyen megrémíti a legtöbb embert. Leginkább azért tűnik félelmetesnek, mert sosem tudni, mi lesz a következő lépése.

Bak

A Bak jegyből sugárzik a hatalom és a tekintély. Még akkor is megijednek tőle a többiek, amikor valóban megpróbál kedvesen és finoman közelíteni feléjük, mert egyszerűen lehetetlen elképzelni, hogy ezt ő komolyan is gondolja. Az is igaz, őt nem különösebben foglalkoztatja, mit gondolnak róla a többiek, inkább megy a céljai felé, és teszi a dolgát.

(Nyitókép: Getty Images/VICTOR HABBICK VISIONS/SCIENCE PHOTO LIBRARY)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top