nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon tudatosak

Ezek a csillagjegyek nagyon tudatosak

Tisztában vannak a képességeikkel, és persze azzal is, hogyan szerezzék meg könnyedén mindazt, amire igazán vágynak.

Kos

A Kos azért képes mindent könnyedén megszerezni az életében, és azért olyan bámulatosan sikeres, mert kiválóan ismeri fel és oldja meg a saját problémáit, sőt amikor úgy kívánja a helyzet, másokéval is egyszerűen boldogul. Született vezető és főnök, aki mindenkor kézben tartja, megfelelően irányítja a munkatársait, és persze a feladatokat is következetesen behajtja rajtuk.

Csillagjegyek és a tudatosság

Fotó: Getty Images/sarayut Thaneerat

Szűz

A Szűz ígéreteiben vagy döntésében sokan sajnos a rosszindulatot sejtik és feltételezik. Pedig valóban nincsenek hátsó szándékai és a rosszindulat is távol áll tőle, mégis szúrós kritikáját többen félreértik és vonnak le téves következtetést. Ő csak jobbat és többet akar. Tény és való, nem lehet, meg nem is érdemes neki ellenállni és ellentmondani, ezért valójában mindig eléri másoknál, amit igazán szeretne.

Mérleg

A Mérleg a Szűzhöz hasonlóan maximalista típus. Addig nem fejezi be a feladatokat, amíg nem érzi, azok úgy tökéletesek, ahogyan elképzelte. Ezért a szokásosnál is több időt tölthet, mire a munka végére jut. Sokan figyelmen kívül hagyják az elvárásait, a kéréseit, őt viszont mindez csöppet sem érdekli. És ki nevet a végén? Persze, hogy a Mérleg, mert elérte és megvalósította, amit akart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top