nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek a beszólás nagymesterei

Ezek a csillagjegyek a beszólás nagymesterei

Igencsak könnyedén szórják az ítéleteket.

Ez a három csillagjegy hajlamos a leginkább – legalábbis rosszabb napjaikon – lenézni a többieket, és a kelleténél is erősebb hangot is adni a véleményüknek.

Csillagjegyek, akik nagyon utálatosak

Fotó: Getty Images/izusek

1. Mérleg

A diplomatikus Mérleg rossz napjain mindenkit átejt. Általában nem derül ki, hogy ő minden beszélgetésben tesztel, méricskél, mérlegel. És ha beszélgetőpartnere könnyűnek találtatik, nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem fogja tudni visszaszerezni a Mérleg róla alkotott jó véleményét. Persze akad, aki megfelel az amúgy igen magasra helyezett elvárásoknak.

2. Bika

A Bika úgy éli ki lázadó hajlamait, hogy könyörület és türelmi idő nélkül leszól mindenkit és mindent, aki és ami nem tetszik neki. Azért beszél magas lóról, mert senki nem gondolta, hogy képes rá, mert senki nem nézte ki belőle, hogy ennyire karakán a véleménye.

3. Oroszlán

Lássuk be, az Oroszlán tényleg azt hiszi, ő a világ uralkodója. A természetéből adódóan hajlamos előkelőbbnek, többnek gondolni magát másoknál, ráadásul elvárja, hogy mindenki egyetértsen vele. Ha nem így tesznek, pillanatok alatt lemossa őket. Magas lóról beszél, és arra számít, hogy hódító tábornokként majd elfogadják őt a többiek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top