nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek legklasszabb tulajdonsága

Ezek a csillagjegyek legklasszabb tulajdonságai

Mindegyik csillagjegyben rejtőzik legalább egy pozitív tulajdonság.

Kos

Rajong az életért, kiélvezi annak minden percét. Lelkesedése szinte ragályos, könnyedén magával ragadja az emberek többségét. A Kos rendkívül energikus és szenvedélyes, szinte képtelen egyetlen percig nyugton maradni, rajong a kalandokért. A körülötte lévők sütkéreznek a pozitív kisugárzásában, életfelfogása rendkívül inspiráló.

Bika

A Bika legcsodásabb tulajdonságai mindenképpen a kitartása és a hűsége. Rá mindenkor és mindenben számíthatnak a többiek. S bár időnként makacs, környezete túlteszi magát rajta, hiszen ezt a tulajdonságát ellensúlyozza megbízhatóságával, szavahihetőségével, szorgalmával.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyet a szűnni nem akaró kíváncsiság hajtja, amivel rabul ejti a környezetében élőket. Nagyon pörgős személyiség, mindig újabb és újabb izgalmak, kihívások elé néz. Nem lehet mellette unatkozni, mindig kész felkavarni az állóvizet. Körülötte mindig új élményekkel gazdagodsz.

Rák

A Rák csillagjegy gondoskodó, szerető természetével érdemli ki a dobogó legfelső fokát. Kötelességtudó, érzékeny, mindig odafigyel a körülötte lévők szükségleteire. Képes mások boldogságát a sajátja elé helyezni, a nagylelkűségével méltán nyeri el a többiek bizalmát.

A csillagjegyek legjobb tulajdonsága

Fotó: Getty Images/Surasak Suwanmake

Oroszlán

Az Oroszlán olyan stabil önbizalommal rendelkezik, amelyről a többi csillagjegy csak álmodozhat. Rendkívül büszke az elért teljesítményeire, megelégedettséggel tölti el életvitele, a belőle áradó pozitív energia sokakat vonz köré, sokakat inspirál. Tudatában van, hogy a legjobb jár neki, semmi sem tartja vissza, amikor el akarja érni a céljait.

Szűz

A Szűz jóval érettebb a tényleges életkoránál, erkölcsös, intelligens, ezért a többiek szívesen fordulnak hozzá biztatásért. Ami első számú erősségeként emelhető ki, az a meg nem alkuvó természete. Nem hajlandó feladni az elveit. S mivel érzelmileg sem áll gyenge lábakon, őt nem lehet átejteni vagy manipulálni.

Mérleg

A Mérleg természetes bájával, kisugárzásával, kedvességével könnyedén elvarázsolja a többieket. Ő mindenkor az egyensúlyra, a harmóniára, a békére törekszik, ezért ő mindenkor nyugodt és kényelmes légkört teremt a környezetében élők számára. Szeretteivel nagyon figyelmes, hiszen akkor a legboldogabb, amikor a többiek örömét láthatja.

Skorpió

A Skorpió talán mind közül a legszenvedélyesebb csillagjegy, legnagyobb erénye kétségtelenül a belőle áradó elsöprő vonzerő és energia. Bár kezdetben távolságtartó és bizalmatlan, ám ahogyan jobban megismerik őt, személyisége úgy varázsolja el a többieket. Hihetetlenül titokzatos és megfejthetetlen, különleges misztikus aura lengi körbe.

Nyilas

A Nyilas valójában nyughatatlan vándor. Ő sem szívesen ereszt gyökereket, mintha láthatatlan erők tolnák a világ egyik szegletéből a másikba. Be akarja járni, meg akarja ismerni a bolygó minden apró zugát, elemi erővel vonzódik a különböző népek kultúrájához, az emberekhez. Bátorságában, elszántságában, tudásszomjában rejlik a valódi vonzereje.

Bak

A Bak munkamoráljával váltja ki a legnagyobb csodálatot a többiekből. Ha kötelességről van szó, nincs mese: amíg el nem készül a feladattal, számára más nem létezik. A munkája, a karrierje különösen hangsúlyos az életében, tény és való, céltudatosságának, kitartásának köszönhetően bármit képes megvalósítani.

Vízöntő

A Vízöntő gondolkodásmódja nagyon egyedi és páratlan. Bölcs, józan az ítélőképessége, mindenkor készen áll, hogy új szemszögből közelítse meg a problémákat. Bámulatos problémamegoldó képességének köszönhetően előtte nem léteznek akadályok. Véleményére sokan kíváncsiak, hiszen magyarázatával megvilágítja, érthetőbbé teszi a dolgokat.

Halak

A Halak legnagyobb vonzereje kétségtelenül a művészi érzéke, a különleges kreatív vénája. Mély érzelmeit, gondolatait gyönyörű műalkotásokban tárja a nyilvánosság elé. Nagyon különleges jellemével, bölcsességével, a figyelmével könnyedén rabul ejti a többi csillagjegy szívét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top