nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek azonnal egymásba szeretnek

Ezek a csillagjegyek azonnal egymásba szeretnek

A meglátni és megszeretni érzése sokak számára ismert fogalom, ám érdekes módon, egyes állatövi jegypárok esetében gyakrabban fordul elő.

Kos és az Oroszlán szerelme

A két csillagjegy személyisége remekül kiegészíti egymást. A Kos uralkodó bolygója a Mars, amely a harci ösztön megszemélyesítője, az Oroszláné pedig a Nap, vagyis naprendszerünk ragyogó központi csillaga. A Kost felvillanyozza a csábítás lehetősége, míg az Oroszlán imádja, ha úgy csodálják, mint egy hírességet. Megadják egymásnak a kellő figyelmet, s ha a kezdeti fellángolást övező titokzatosság kitart egy ideig, komoly esélyük nyílik a tartós és boldog párkapcsolatra. Az újdonságot kedvelő Kos hamar elunhatja magát, éppen ezért, ha a kezdeti fellángolást fenn akarják tartani, a kapcsolatot izgalmassá kell tenniük. Ez jelenthet több kiruccanást, új dolgok kipróbálását, egymásnak szánt apró meglepetéseket.

Csillagjegyek és a szerelem első látásra

Fotó: Getty Images/Igor Ustynskyy

Az Ikrek és a Nyilas párkapcsolata

Mindkét csillagjegy szereti a változást, a szabadságot, ami alapból is erősen vonzza őket egymáshoz. A Nyilas tűz jegy, az Ikrek pedig levegő, s minthogy a tűz lételeme a levegő, egymás számára ők valóban létfontosságúak. Szenvedély és intenzív szellemi energiák hatják át a párkapcsolatukat, így például a kalandokat kedvelő Nyilas remekül szórakoztatja utazási élményeivel az Ikreket, míg az Ikrek társalgási képességével bűvöli el a Nyilast. Amíg a kapcsolat izgalmakat tartogat mindkettőjük számára, addig nagyon is jól működik, s ezt számos közös élménnyel is színesíthetik.

A Mérleg és Vízöntő szerelme

A Mérleg uralkodó bolygója a Vénusz, és ez a párkapcsolataira is kihat: fontos számára a harmónia, a kiegyensúlyozottság, az egyensúly, a béke. Olyan társra vágyik, akitől ezt a fajta biztonságérzést megkaphatja, s a Vízöntő kiválóan beleillik a képbe. A Vízöntő újdonságot, eredetiséget, szabadságot csempész a párkapcsolatba, a Mérleg az önzetlen szeretetet adja. Mindkét csillagjegynek fontos az igazságosság, a becsületesség, s egy szebb jövő megteremtése. Ha párkapcsolatuk kiegyensúlyozott marad, meghallgatják egymás véleményét, nem rejtik véka alá a gondolataikat, hosszú távon sem múlik el a szerelem.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top