nlc.hu
Horoszkóp

5 ok, amiért különleges csillagjegyek az Ikrek

5 ok, amiért különleges csillagjegyek az Ikrek

Az Ikrek igazi felfedező, akit folyton hajt a kíváncsiság.

Rendkívül sokoldalú

Az Ikrek szüntelenül szomjazza az új információkat, szeretne minél több dolgot megismerni és közelebbről megszemlélni. Hihetetlenül nyitott, az újdonságok nagyon felvillanyozzák. Képes egyszerre több dologért lelkesedni, még akkor is, ha azok nehezen férnek meg egymás mellett.

Észbontóan eszes

Nagyon okos, ezért kifejezetten örül, ha az élet olyan kihívások elé állítja, amikor használhatja az eszét. Döntései során is inkább az eszére hallgat, mintsem a szívére, ettől függetlenül egyáltalán nem mondhatjuk, hogy az Ikrek érzelemmentes lenne.

Ikrek ezért szerethetőek

Fotó: Getty Images/Dzhulbee

Fogalma sincs, mit jelent az egysíkúság

Szeret mindent több szemszögből megvizsgálni, más-más nézőpontból megközelíteni. Az Ikrek számára ez annyira flottul megy, hogy nem veszteget vele sok időt: döntéseit gyorsan meghozza, stresszhelyzetben az agytekervényei nem leblokkolnak, hanem a lehető legmagasabb fordulatszámra kapcsolnak.

Nagyon könnyen alkalmazkodik

Az új és ismeretlen helyzeteket is jól kezeli, próbálja mindenben meglátni a pozitívumot. Gyorsan alkalmazkodik, és a kapcsolatteremtéssel sem szokott gondja lenni. Ezért a leleményességért mondják rá sokan, hogy ha kell, még a jég hátán is megél.

Tudja, mire képes

Az Ikrek tisztában van a képességeivel, és azokat szívesen meg is csillogtatja mások előtt. A kihívások lázba hozzák, a vizsgahelyzetekre is izgalmas játékként tekint, nem pedig ijesztő megmérettetésként. Akár egy kisgyerek, mindenben megtalálja, aminek örülni lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top