nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek kiakadnak a héten

Ezek a csillagjegyek kiakadnak a héten

A horoszkóp szerint mind fizikailag, mind szellemileg és lelkileg is kimerítő napok várnak rájuk.

Oroszlán

Meg kell barátkoznod a gondolattal, hogy nem minden örökre szóló az életedben. Folyton változol te is, és folyamatosan változik körülötted is minden. Van, ami elmúlik, és helyette valami újat kapsz az életedben. Ezen a héten különösen hajlamos lehetsz a múlton merengeni, és azon gondolkodni, vajon mit tehettél volna másként. Hidd el, minden okkal történik, és nem véletlenül kapod feladatként az elengedést. Csak annyi a feladat, hogy tanulj a múltból, a tudást pedig emeld át a jelenbe.

Kemény hétre számíthatnak ezek a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Szűz

Ne is lepődj meg, ha ezen a héten a párkapcsolatod zűrösen alakul. A múlt árnyai kísérthetnek téged, és talán olyan probléma is felszínre kerül, amit eddig sosem tudtál megoldani. Ahelyett, hogy olyasmit mondasz, teszel, amit később megbánhatnál, inkább próbáld a konfliktusokat kívülről is szemlélni. Nem véletlenül bukkannak fel ugyanazok a dolgok az életedben. Valójában újabb lehetőséget kapsz az élettől, hogy a rendezetlen múltbeli kapcsolatokat lezárhasd. A lezáratlan szálakat ugyanis tudattalanul átemeled a mostani párkapcsolatodba is, amivel akadályokat állítasz magadnak. Nagyon sokat tehetsz a boldogságodért, ha mindezt felismered. Ez a hét jó alkalom lesz erre.

Halak

Míg az elmúlt napokban egészen magabiztos voltál, ez mostanra teljesen elmúlik, és ismét hajlamos lehetsz mindent megkérdőjelezni magaddal kapcsolatosan. Bármennyire is zavarosnak tűnik minden, próbálj a lehetőségekhez mérten a legtisztábban látni. Még ha úgy is érzed, hogy mindenki téged támad, ez azért picit túlzás. Próbáld elfogadni magad és a környezetedet is, és lehetőség szerint ne sértődj meg a kritikákon. Minden olyan múltbéli eseménnyel is újra szembesülhetsz, amelyeket még nem zártál le magadban. Ez a hét nagyszerű lehetőség, hogy túllépj a múltad árnyékán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top