nlc.hu
Horoszkóp

Horoszkóp erre a hétre

Heti horoszkóp 2022. augusztus 29-szeptember 4. – Nagyszerű hangulatban

Mind a 4 elem (föld, víz, tűz és levegő) képviselteti magát ezen a héten. Ráadásul a legjobb fényszögekkel. Ennek tükrében kijelenthető, hogy nagyszerű hangulatban búcsúzik az augusztus, és nagyszerű hangulatban indul szeptember. A többi tőled függ…

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Készülj fel arra, hogy kedden és szombaton eltérő véleményen leszel azzal az emberrel, aki az aktuális témában partnered. Ez lehet a párod, a főnököd, a bolti eladó, a szomszédod vagy bárki. Vagyis bölcsen teszed, ha mindenkivel udvariasan kommunikálsz. Szükséged van, ill. lesz a jóindulatára. Emiatt semmiképp se állj bele a vitába! Hétvégén elemedben leszel. Így mindaz, ami a hét során meghiúsulni látszott, hétvégén összejön. Főleg akkor, ha nem legyintesz, és nem mondasz le arról, hogy sikerre vidd.

BIKA – heti horoszkóp

Amilyen békésen indul a hétfő reggeled, olyan pörgőssé válik hirtelen minden. Kapkodás helyett mondd ki azt, amit nem értesz, és kérj segítséget! Ebben támogatnak szuper fényszögek a hét első felében. Majd szeptember 1-től szentimentális hangulatba kerülhetsz a vizes jegyekben járó bolygók szerint. A szerelmi életed fókuszba kerül. Ha van párod, akkor őt akarod elhalmozni minden széppel és jóval. Ennek ő nagyon fog örülni. Ha nincs párod, akkor itt az ideje aktivizálnod magad. Tegyél lépéseket!

Három táncoló lány a naplemente fényeiben

Remek hangulatban (fotó: Unsplash)

IKREK – heti horoszkóp

Augusztus utolsó napjai alkalmasak arra, hogy tisztázz olyan ügyeket, amelyeket egész nyáron nem tudtál. Nem volt rá időd, vagy nem érted el az érintettet, vagy nem éreztél elég bátorságot. Most a siker garantált. Ezek után a szeptembert újult erővel kezdheted. Egy jóindulatú ember ajánlása, támogatása segítségedre lesz. Ő elismeri a tudásodat, a tapasztalatodat és a szorgalmadat. Ettől szárnyakat kapsz. A hétvége szóljon a szerelemről. Megérdemled, hogy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élj…

RÁK – heti horoszkóp

Kapkodás és pánik helyett fogj egy papírt és tollat, és írd össze, hogy mikor mit akarsz csinálni! Rakj rendet a gondolataidban, a terveidben és a kötelezettségeidben! Van az a mondás, hogy „A zseni átlát a káoszon.”. De ugye tudod, hogy ez rengeteg plusz idő és energia? Ne akarj senkit utánozni! Szeptember 1-től fokozódó hálát fogsz érezni a lelkedben. Ez megnyugtató, sőt erőt adó lesz. Ilyen lelkiállapotban az akadályokat könnyedén átviszed. Ettől az egész hétvégéd lendületesen és hatékonyan megy.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A hét első felének, a hónap utolsó napjainak a sikere azon múlik, hogy mersz-e, tudsz-e kommunikálni. Több remek fényszög is segít neked, hogy megkérdezd és/vagy kimondd az aktuális dolgot. Szóval ne fogd vissza magad! Csütörtökön kezdődik a szeptember. Ez nagy változásokat hoz mindenki életébe. Nemcsak az iskolakezdés miatt. Neked is szükséged lesz tervekre, rugalmasságra és nyitottságra. Szerencsére hétvégén az égi folyamatok szerint minden a kezedre játszik. Megérdemled, hogy sikeres legyél.

SZŰZ – heti horoszkóp

Hétfőn nagy elánnal veted bele magad a munkába. A többiek csak ámulnak. Hatékony, összeszedett és fegyelmezett leszel. Ne kíméld magad, mert az égi folyamatok rövid ideig segítenek neked. A folytatásban a pénzedre kell ügyelned. Semmi felesleges cuccot ne vegyél! Fogd vissza a kiadásaidat! Később jóra fordulnak a dolgok. A hét második felében, szeptember első napjaiban utazhatnékod lesz. Egy rövid kiruccanás talán belefér. Ha nem, akkor hétvégén menj a környékre biciklizni, görkorizni, rollerezni!

MÉRLEG – heti horoszkóp

Sajnos kedden és szombaton konfliktust mutatnak a bolygók. Mindenáron kerüld a vitát! Most nem vagy nyerő pozícióban. Ez nem azt jelenti, hogy végleg vesztes maradsz. Hanem azt, hogy most ne erőltesd a dolgot! Hétfőn és szerdán kedvezőbbek a fényszögek. De csak rövid időre. Szóval érdemesebb bedobni témát, feltenni kérdést, és várni, hogy később kitisztuljon a kép. Hétvégén ne fogd vissza magad! A sport, a mozgás generátorként tölt téged. Olyasmit válassz, ami nem megterhelő, inkább vidám, játékos!

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Nem sok motivációt érzel magadban augusztus utolsó napjaiban. Jól tennéd, ha nem erőltetnél semmit. Közben ügyesen kellene titkolnod a főnököd előtt, hogy semmi kedved dolgozni. Sőt legokosabb az lenne, ha pár nap szabadságot vehetnél ki. Szeptember 1-től ki leszel cserélve: visszatér az életkedved és a motivációd. Innentől megállíthatatlanul mész, és be tudsz hozni minden lemaradást. Hétvégén foglalkoznod kellene a pénzügyeiddel. Érdemes egy kisebb költségvetést készítened. Emellett jusson időd lazítani is!

NYILAS – heti horoszkóp

Amennyiben úgy érzed a hét legelején, hogy nem győzöd a munkát, kérj segítséget vagy legalább időt! „Néma gyereknek…” Ismered a mondást? Ha kinyitod a szádat, meg fogsz lepődni, hogy mennyi segítőkész ember fog „ugrani”. Szeptember első napjaiban egy titokra jössz rá, vagy valaki súg neked. Ezt muszáj diszkréten kezelned. Semmiképp se áruld el, hogy képben vagy! Máskülönben kínos szituáció alakulhat ki. A hétvége egyértelműen a tied lesz. Kirobbanóan jó formában leszel. Ettől vonzóvá válsz…

Rózsás hölgy

Sugárzó vagy (fotó: Pixabay)

BAK – heti horoszkóp

Egyszerre több feladat szakadhat a nyakadba. Amennyiben a tőled elvárható higgadtsággal intézed ezeket, szép sorban a végére érsz. De ha elkezdesz morogni, és másokat figyelni, sosem végzel. Remek jel, hogy a hét során mind a 4 elemi energia (föld, víz, tűz, levegő) remek fényszögekkel lesz jelen. Ami azt jelenti, hogy működik a praktikusság, az intuíció, a lelkesedés és a gondolat egyaránt. Szeptember első hétvégéjét a lelkesedés fogja áthatni. Ez új erőt ad neked az őszhöz, ami másokat lehangolhat…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Téged nem szokott izgatni, hogy népszerűvé tesz-e, ha kimondod azt, amit gondolsz. Augusztus utolsó napjaiban se sokat foglalkozol ezzel. Pedig kár lenne megbántani olyasvalakit, aki nem kompetens az adott ügyben. Szeptember első napjai változást hoznak a munkahelyeden. Személyi változás, költözés vagy feladatkör változás is lehetséges. Egyikért sem fogsz lelkesedni. De saját érdekedben ezt ne mutasd! A hétvégét a barátokkal kellene töltened. Főleg azokkal, akikre nem jutott időd egész nyáron.

HALAK – heti horoszkóp

Utálod azokat az embereket, akik kimérten beszélnek, és mindig igazuk van. Te sokkal impulzívabb vagy. Neked fontosabb az intuíció, mint a ráció. Emiatt felesleges lenne összekapnod valakivel rögtön a hét elején. Szeptember jól indul a te szempontodból. Vagy továbbképzésre mehetsz, vagy külföld kerül a látókörödbe. És ez felvillanyoz téged. Hétvégén ne fáraszd az agyadat munkahelyi ügyekkel! Szükséged van kikapcsolódásra, ami nem jelent semmittevést. Mehetsz sportolni, kirándulni, kertészkedni, stb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top