nlc.hu
Horoszkóp
Önmagukat adó csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek mindig önmagukat adják

Olykor nagyon kemények, bántóak tudnak lenni!

Kos

A Kos általában a saját világában él, és nem szívesen keveredik a tömeggel. Mivel meglehetősen válogatós, ezért kertelés nélkül kimondja a véleményét. Szereti a saját hangját hallatni, és mereven ragaszkodik a saját igazához is, akkor érzi a legjobban magát, amikor a többiek figyelmesen hallgatják a mondanivalóját. Az ellenvéleményeket szinte meg sem hallja, vagy durván szembeszáll velük. De pontosan ezért ő az egyik legszavahihetőbb csillagjegy, mert meg sem próbál más lenni, mint aki.

Magabiztos csillagjegyek

Fotó: Getty Images/Rekha Garton

Szűz

A Szűz a legkritikusabb csillagjegy valamennyi közül. Ő sem tartja meg magának a véleményét, mindenkor őszintén megmondja, ha valamivel vagy valakivel nem ért egyet. Hajlamos bírálni, de az is igaz, mielőtt bármiről döntene, mindig mindkét oldaláról megvizsgálja a problémát. Ez a tulajdonsága segíti őt, hogy a megfelelő úton haladjon, és pontosan emiatt nem fél szembeszállni másokkal, akik ellenkező álláspont képviselnek. Nyíltan megmondja, mit gondol rólad, ezért is ő a legjobb és legmegbízhatóbb barát. Sosem beszél félre, sosem ferdíti el a tényeket, a hibákat is pontosan látja, és azokat sem hagyja szó nélkül. Nemcsak másokat kritizál, saját magával szemben is nagyon szigorú és következetes.

Skorpió

A Skorpió talán a legőszintébb és a legkíméletlenebb csillagjegy. Nagyon ravasz, rendkívül hatékonyan kérdez, ezért gyorsan átlát a hazugságokon. Kifejezetten gyanakvó és bizalmatlan típus, a bizalmába csak feltétlen őszinteséggel, nyitottsággal férkőzhetsz. Amikor úgy érzi és azt látja, nem ítélkezel fölötte, nem akarod őt megváltoztatni, olyannak fogadod el, amilyen, közel enged a lelkéhez, a hűséget, a lojalitását adja neked. Soha ne élj vissza a bizalmával, mert kíméletlenül torolja meg az árulást. Csak ennyit fogadj el, és ő segíteni fog, hogy önmagadból is a legtöbbet, a legjobbat hozhasd ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top