nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a szeptember

Ezeket a csillagjegyeket próbatétel elé állítja a szeptember

A nehézségek ellenére szerencsére öröm is vár rájuk.

Kos

Kos jegyűként nem mondhatni, hogy igazán formában lennél. Nem véletlen, hogy mostanában nem igazán vagy együttműködő másokkal. Nem találod önmagad, letargikus és zavarodott lehetsz, úgy érezheted, elveszítetted a rád oly jellemző lelkesedést. Valóban, ez az időszak inkább a befelé fordulásra késztetne téged. Idegeskedés helyett egyszerűen hagyd, történjen, aminek történnie kell.

Csillagjegyek és a szeptember

Fotó: Getty Images/Gabriela Tulian

Ikrek

Ikrek jegyűként most te sem leszel a legjobb formádban. Feszült és ideges leszel, és nem érted az okát. A környezetedben élők sem értenek téged. Nem találod a helyed, folyamatos mehetnéked támad, a munkádat is a legszívesebben otthagynád. Próbálj meg türelmes lenni, és semmi esetre se dönts elhamarkodottan.

Vízöntő

Most különösen hajlamos lehetsz túlgondolni, túlagyalni dolgokat, amivel a mentális energiádat meríted le. Kedvetlennek érzed magadat, fogalmad sincs, mire vágysz valójában, a céljaidat sem találod. Nem is kell, csak hagyd megtörténni körülötted az eseményeket. Próbálj pihenni, lazítani, amennyit csak lehetséges, töltsd fel a lemerült akkumulátorokat. A lelked pihenésre, töltődésre vágyik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top