nlc.hu
Horoszkóp

Szerencsés csillagjegyek

Ezeket a csillagjegyeket az élet nagyon elkényezteti

Ezeknek a csillagjegyeknek okuk sem lehet panaszra.

Mindent megkapnak, amire csak vágynak. Valóban szerencsés csillagzat alatt születtek.

Skorpió

Bármihez nyúlsz, az arannyá változik, és ezért még túl nagy erőfeszítést sem kell tenned. Gondolj csak bele: hányszor találsz pénzt egy régi kabátban? Hányszor nyersz sorsoláson? És milyen könnyű volt megtalálni életed szerelmét? Nah, ugye?!

Vízöntő

Ha Vízöntő vagy, akkor nem csak rendkívül szerencsés, de nagyon okos is, és szereted a kiszámított kockázatokat, ami általában kifizetődik, tehát ez egy igazán nyerő kombináció. Tudsz merész lenni, szerencsét próbálni, és bár úgy gondolod, hogy minden csak a tetteidnek köszönhető és a szerencsének semmi köze az eredményekhez, az az igazság, hogy a szerencse fia vagy.

Szerencsés csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/georgeclerk)

Nyilas

Ha a Nyilas jegyében születtél, jó hírünk van a számodra: ez a zodiákus egyik legszerencsésebb jegye. A csillagoknak biztosan van ehhez közük, de ez ugyanúgy függ a hihetetlenül optimista világnézetedtől is. De nemcsak szerencsecsillag kíséri az utadat, hanem az, hogy mindig készen állsz megosztani a szerencsédet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top