nlc.hu
Horoszkóp

Szakítás és a csillagjegyek

Csillagjegyek, akik félig belehalnak a szakításba

Ezek a csillagjegyek valósággal belehalnak a fájdalomba.

Fájdalommentes szakítás nem létezik. Az egykori szerelemtől való elválás, függetlenül attól, hogy kinek a hibájából történik, mindkét félben mély nyomokat hagy.

Rák

A Rák a legérzékenyebb a csillagjegy. Időbe telik, hogy bizalmába avasson bárkit, így a komoly párkapcsolat kialakulása sem egyik pillanatról a másikra történik nála. Ha megállapodik, számára az örökre szól, s mindent megtesz, hogy így is maradjon. Ám megtörténhet, hogy minden igyekezete ellenére sem életképes a párkapcsolata, ilyenkor összeomlik. Órákat képes tölteni azzal, hogy végigzongorázza magában elejétől a végéig, mi nem működött a párkapcsolatában, mit hibázott, miként kellett volna a társának viselkednie, aminek az eredménye, hogy mind lelkileg, mind érzelmileg padlóra kerül. A Rákkal nem könnyű a szakítás, hiszen igen széles skálát vonultat fel a meggyőzéstől, a drámai jelenetektől a kiboruláson át a fenyegetőzésig, az ellenséges viselkedésig, miközben üvöltözhet, jelenetet rendez, zokog, támad, megsértődik. A szakítást követően nem könnyen áll helyre a lelkiállapota, főként, ha úgy érzi, exe kihasználta, csak játszott az érzelmeivel.

Csillagjegyek és a fájdalmas szakítás

(Fotó: Getty Images/dragana991)

Mérleg és Bak

A Mérleg könnyed, komolysága ellenére is lazán veszi az életét, így a párkapcsolatát is, miközben a Bak kitartó, ha valami mellett leteszi a voksát, nehéz őt eltántorítani. A Bak igyekszik rövid pórázon fogni a párját, ám a Mérleg független, flörtölő, lezser viselkedése okán ezt nem igazán viseli jól. Amikor úgy érzi, megfullad a kapcsolatában, a szakítás tényét is közönyösen, szenvtelenül közli a Bakkal. A Bak még igyekezne mindent megtenni, hogy maga mellett tudhassa a Mérleget, és működjön kettőjük kapcsolata. Az elválás éppen ezért a Mérleg és a Bak között könnyen hatalmi játszmává alakulhat, amivel ugyanakkor mindketten csak veszíthetnek.

Szűz és a Halak

A Szűz és a Halak között a szakítás könnyen mocskolódásba csaphat, hiszen teljesen másképp gondolkodnak a párkapcsolat lezárásáról. A kettejük közötti különbséget jól mutatja, hogy a Halak érzelmes és érzékeny, a Szűz racionális és gyakorlatias. A Szűz nyugodtan, békés eszmecserét követően képzeli el a szakítást, ám a Halak képtelen fékezni a benne dúló heves érzelmeket, aminek bizonyosan veszekedés az eredménye. Nem tudja elfogadni a Szűz szakítási módszerét, érzéketlenséggel vádolja, amivel könnyen bűntudatot ébreszt benne. Hasonlóan a Rákhoz, a szakítás gyötrelmesen fájdalmas a Halak számára is, és nagyon sok időbe telik, mire túlteszi magát rajta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top