nlc.hu
Horoszkóp
Figyelmes csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek a legfigyelmesebbek

Szavak helyett virágokkal fejezik ki az érzéseiket.

Virágot adni és kapni is nagyon jó érzés. És ha még a virágnyelvet is ismered, pontosan értheted a szándékát annak, akitől a gyönyörű csokrot kapod.

Szűz

A Szűz szándékait komolyan veheted, ha virággal ajándékoz meg. Kedves gesztusa nemcsak nagyszerű ízléséről árulkodik, de arról is, hogy mennyire gondoskodó és figyelmes típus. Az is biztos, ha a szomszédod Szűz jegyű, a kertjében szebbnél szebb virágok illatoznak. Ösztönösen tudja, melyik virág melyikkel illik össze a leginkább. S mivel nagyon szereti a virágokat, szívesen adja ajándékba is. És persze nagyon boldog, amikor ő kaphat virágot. Ha valaki, ő biztosan ismeri a virágnyelvet, de legalábbis alaposan utánaolvasott.

Virágot adó csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpió erőssége és egyben a gyenge pontja is a szenvedélye. Hihetetlenül szélsőségesen élheti meg az érzelmeket, vele vagy madarat lehet fogatni a boldogságtól, vagy a poklot járja meg. Köztes állapot nem nagyon létezik. Az viszont biztos, hogy lelkében nagyon romantikus típus, és nagyon ért a virágokhoz. Ha ő komolyan gondolja a randevúkat, biztosan virágcsokorral a kezében érkezik. Ne lepődj meg, ha az udvarlásának képtelen leszel ellenállni. Sőt, biztosra veheted, hogy a hálószobában is elszór néhány illatos virágszirmot.

Bika

Virágnyelvben, virág ajándékozásában a Bika vérbeli stratéga. Ő ugyanis virágot adni és kapni is legalább annyira szeret. Sőt, nem is fél elmondani, hogy mennyire közel állnak a szívéhez a csodaszép növények. Persze pontosan ismeri valamennyi jelentését, üzenetét is. Az is biztos, hogy ő mindenkor drágább és különleges csokrokat ajándékoz, hiszen imádja a luxust, és szívesen kényezteti szép dolgokkal a párját is. A szándékait egyértelműen érteni fogod, ha virágot küldet vagy személyesen ajándékoz neked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top