nlc.hu
Horoszkóp

Tanácsok a csillagjegyeknek

Heti csillagjegy horoszkóp 2022. szeptember 5-11. – Röppenj át az akadályokon!

Szeptember első hete változást hozhat, át kell állnod a nyári működésről az őszire. A rugalmasság, könnyedség nem enged belesüppedni a gondokba…

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Életörömöd fog átsegíteni a hét kezdetének nehézségein. Őrizd magadban ezt az erőforrást, belső derűd kiapadhatatlan kútját. Így nem vehet erőt rajtad az elkeseredettség vagy a kiábrándultság. Lehetséges, hogy munkahelyi problémákkal kell szembenézned. Pozitív változásokat hozhatsz az élet különböző területeire. Állandó mozgással érheted el, hogy felkavard magad körül és magadban is az állóvizet és új energiákat ébressz fel. Ezen a héten vásárolgathatsz, de azért ügyelj, hogy ne maradjon üres a zsebed.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Ez a hét előnyös lehet számodra sok szempontból. Ne aggódj a problémák miatt, és akkor könnyedebben meg tudod oldani őket. Gyakorlatias gondolkodásodra most is támaszkodhatsz és máris úrrá leszel a nehéz helyzeteken. A józan paraszti ész még a legkörmönfontabb csapdákból is ki tud húzni. A kényes kérdéseket kezeld óvatosan és diplomatikusan. Erősséged az egyszerű és frappáns megoldási mód. Kézbe kell venned a kiadásaidat – ehhez úgyis van tehetséged, – különben az egyre durvuló pénzügyi válság súlyosan érinthet.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Egy régóta fennálló probléma véget érhet a héten, szerencsére híres intelligenciádra támaszkodhatsz, mint már oly sokszor. Kíváncsiságod új, eddig ismeretlen utakra vezet. Vigyázz, el ne tévedj az élet útvesztőjében. Ha egy óriási emelkedő alján találnád magad, ne rohanj föl rajta első lendületből, mindent feledve. Inkább szűrd le a tanulságokat és azokkal lépj tovább a következő lépcsőfokra, még ha így lassabban is haladsz. Sajnos, ezen a héten durván megnövekedhetnek a kiadásaid, ezért jobb, ha spórolósan költesz.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Általában jellemző rád a befogadás, az elfogadás. De ne kapkodd el a párválasztást, átgondoltan válassz! Ne hozz meg semmilyen fontos döntést elragadtatva érzelmeidtől. Esetedben inkább jöhet szóba a passzív nyugalomban levés, mint az aktív cselekvés, a kirobbanó tetterő. Persze ez nem baj, mindegyiknek megvan a maga helye és szerepe. Vedd észre a kívülről érkező ösztönző impulzusokat, nehogy túl sok ideig ülj egy helyben. Lehet, hogy egészséged érdekében változtatnod kell életmódodon.

Nő lovagolva ugrat át egy farönkön

Vedd könnyedén az akadályt! (fotó: Unsplash)

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Sok esetben az a legmélyebb vágyad és az motivál a legjobban, hogy korlátozás nélkül cselekedhess. Ahogy egész életedet, úgy ezt a hetedet is gátak és akadályok nélkül szeretnéd élni. ez hasznos, ha törekvésed arra irányul, hogy minél teljesebben megvalósítsd önmagad. Ha az indítóokokat tisztázod magadban és megvizsgálod, hogy mennyiben játszanak szerepet életedben, fejlesztheted magad és így könnyebb lesz elkerülnöd a csapdákat. Amikor pedig úgy érzed, hogy belefáradtál, egy séta a kedvenc helyeden fog igazán feltölteni.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Nyújts segítő kezet a rászorulóknak. Persze ez nem azt jelenti, hogy szolgalelkűen megtegyél bármit, amivel megbíznak. Hagyatkozz ítélőképességedre, hogy józanul fel tudd mérni a körülményeket és a lehetőségeket. Sok helyzet jöhet veled szembe mostanság, amelyekre talán nem is számítottál. Szemfülesnek kell lenned, nehogy tudtodon kívül belevonjanak valamilyen sötét ügybe. Ha kölcsönadsz valakinek, hagyatkozz szokásos precizitásodra és gondoskodj valamilyen biztosítékról! A héten egy kis testmozgás pozitív változást indíthat el.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Erősítsd pozitív gondolataidat, ez abban is segít, hogy növeld az irántad való bizalmat. Az emberi kapcsolatok iránti igényed óriásira nőhet. Azt azonban ne engedd, hogy pusztán ezek határozzák meg a kedvedet. Derűs hangulatod és viszonyulásod áradni fog a többiek felé, és eleve kellemes alapszínezetet biztosít mindenfajta kommunikációnak – az igazi kihívás ezt fenntartani és nem billenni ki belőle az ellenkező irányba. Pénzügyeidet körültekintően kell lebonyolítanod, mert ebben az ügyben bárkiben is vakon megbízni necces lehet.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Megnőhet alapból is meglévő érzékenységed az élet árnyoldalaira. Lehet, hogy saját sorsod tanított meg erre, de az is elképzelhető, hogy magad körül, másokon is megérzed ezeket. A siker és a veszteség váltogathatja egymást, és ezt viselni igazi kihívás lehet. Legszívesebben hallgatunk a negatívumokról, nem szívesen beszélünk a bukásról, ez természetes, hiszen fájdalmasak. Te is óvatosan bánj ezekkel, nehogy feltépj egy régi sebet vagy elijeszd a többieket. Ne engedd, hogy egy nézeteltérés „elfekélyesedjen” kapcsolatodban!

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Egy romantikus vacsora kedveseddel könnyebbé teheti mindkettőtök számára az őszbe való fokozatos átmenetelt. Ha feszültség alakul ki köztetek, kutasd az okát, finoman derítsd ki a belső mozgatórugókat. Ha belátod és elfogadod a másik érveit, jóval kevesebb fájdalom ér. Lehetőségek nyílhatnak munkád során a sikerre, főleg, ha a kicsit is értékeled és türelmesen ki tudod várni, míg eljön a megfelelő pillanat ötleteid megvalósítására. Foglalkoznod kéne esetleges egészségügyi panaszaiddal, ne hagyd elmérgesedni a dolgot!

Smile festett kavics

Mosolyogj! (fotó: Unsplash)

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Életedet alapvetően meghatározhatják a különböző törvények és szabályok, legyenek azok hivatalosak vagy akár egyénileg kreáltak. Azonban ne feledd, hogy létezhetnek speciális helyzetek, ritka kivételek, lehet, hogy mostanában is ilyesmibe keveredsz. Nem érdemes minden esetben dogmatikusan ragaszkodni a megkötöttségekhez, a szigorúan vett formai szabályokhoz. Rázd meg magad, lazulj el, engedj a görcsösségből, találd ki, hogy mi segít ebben legjobban és bátran vesd bele magad!

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

A családban kialakulhat nézeteltérés valamilyen ügyben. Jobb lenne egy ideig távol maradnod a családi ügyektől, de legalább rendkívül óvatosan reagálni a többiekre, nehogy darázsfészekbe tenyerelj. A megmerevedett szabályok között néha alig jutsz lélegzethez. Nem csoda, ha ki akarsz törni a korlátok közül, jót tenne egy kis levegősség. Képes vagy képviselni elgondolásaidat, megújító terveidet. A kérdés most inkább az, hogy milyen módszert érdemes alkalmaznod, hogy jó szándékod ne forduljon a visszájára.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Támogasd párodat, ha megérti szándékodat és belső indíttatásaidat, garantáltan és teljes mértékben támogatni fog. Sose add fel az igazság iránti igényedet, bárhogy is fenyegessenek emiatt mások vagy a külső körülmények. Ha máshol nem lelhetsz biztonságra, magadban még mindig megőrizheted elképzeléseidet. A megfelelő pillanat előbb-utóbb elérkezik, ekkor eljön a te időd, akkor kell majd bátornak és határozottnak lenned. Simán lehet, hogy környezeted lehidal tőled, annyira meglepheted őket…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top